Mooi dat u tevreden bent met DSR food Stadskanaal!
Het was helemaal top!
Zoals altijd heerlijke hapjes en enthousiaste reacties van de mensen die ze opeten, ik ben vaste klant maar een hele dankbare.
Top! Wij zijn u ook dankbaar!
Zeer tevreden. Hapjes waren lekker.
Top! Daar doen we het voor!
Kwaliteit van de hapjes is erg goed. Netjes verpakt. Echt een aanrader.
Prachtige schalen met hapjes. Prima levering in koelboxen. Levering op afgesproken tijdstip. Prijs / kwaliteit uitstekend. Ga hier zeker vaker gebruik van maken.
Top! Graag tot een volgende keer!
Altijd snelle reactie op de e-mail. Bij het ophalen zag de keuken er netjes uit. De hapjes waren heerlijk en was een ruime keuze. Iedereen vond het heerlijk
Mooi om te lezen dat u tevreden bent met DSR food Made!
Zeer zeer goed en heel vers en lekker
Maak normaal zelf hapjes. Maar was nu niet in de gelegenheid om het zelf te doen. En ik moet zeggen, de hapjes waren top. Precies zoals afgesproken geleverd en ze smaakten heerlijk. Ik zal DSR zeker aanbevelen bij anderen. 👍
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Niet meer zelf maken hè!
Jammer van het gebak niet zoals op de site en verkeerde levering
Prettig contact, heel goed verzorgd, netjes geserveerd, kon eigen wensen aangeven, alleen maar positieve reacties van gasten gehad.
Mooi dat u tevreden bent met DSR food Apeldoorn!
Lekkere hapjes op tijd werd alles bezorgd , zeker een aanbeveling en voor herhaling vatbaar
geweldige hapjes en prima service
Was perfect
Alles was wederom prima verzorgd en het smaakte goed.
Ik had de smulschaal besteld. De hapjes erop waren prima naar wens, veel complimenten over gehad. Het enige minpunt was de eieren op rundvleessalade, deze was heel erg uitgelopen waardoor alles onder zat. Deze zou ik persoonlijk achterwege hebben gelaten.
Ga lekker door zo.
Super tevreden. Hapjes waren uitstekend. Ik ben alleen niet zo van de gehaktballetjes, die staan bijna overal op. Maar dat is persoonlijk 😉
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Gehaktballetjes liggen inderdaad op een aantal (goedkopere) schalen, maar ervaring leert dat mensen die vaak als eerste pakken.
Zeer tevreden. Heerlijke hapjes en salade. Ook heel fijn dat het op zondag bezorgd kon worden!
Mooi dat u tevreden bent met DSR food Purmerend!
weinig aan toe te voegen - helemaal goed !
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website