Weinig aan toe te voegen. Zoals altijd weer fantastisch. Privé maak ik ook wel eens gebruik van jullie diensten, dank daarbij aan een Paasbrunch en hapjes voor verjaardagen. (Vestiging Zoetermeer). Ook meer dan goed!
De kaas was droog. Niet zo verzorgd als voorheen. En lang miet zo lekker als ik gewend was. Heb het gevoel dat het ruim van tevoren was klaargemaakt. Het gaat om de smaak en die was niet bijzonder. Als je hapjes besteld, moet het lekkerder zijn dan dat je ze zelf maakt, en dat was niet zo. Dus ga ik het elders proberen.
was super lekker goed verzorgt zag er tip top uit Chapeau
Heerlijke hapjes. Goed verzorgd.
KLANT VRIENDELIJK EN UITGIFTE PERFECT
Ik ben zeer tevreden. De verantwoordelijke doet het erg goed. Compliment voor haar!!
Mooi om te zien dat jullie tevreden zijn met DSR food!
Mooi om te zien dat u tevreden bent met ons!
ben heel tevreden is altijd heel smakelijk
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Enige minpuntje vonden we dat er op beide schalen die we besteld hadden erg veel ham met asperge lag. Dit zouden we graag anders willen de volgende keer.
Bedankt voor uw reactie. Jammer te lezen dat er ham/asperges over waren. Gelukkig zijn er veel hapjesschalen waar geen ham/asperges op liggen, wellicht de volgende keer een andere schaal bestellen? Ook kan er een verandering op een schaal worden gedaan; hiervoor vragen we € 1,50 extra. U kunt dan bijvoorbeeld de ham/asperges laten vervallen en hiervoor in de plaats een ander hapje kiezen. Als u dit bij uw volgende bestelling aangeeft kunnen we hier rekening mee houden. We denken graag met u mee!
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Mooie beoordeling! Bedankt
Altijd goede service en lekkere hapjes
Uitermate vriendelijke mensen die goed advies geven.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, we doen ons best!
Leuk om te zien dat jullie tevreden zijn met DSR food!
Had via internet Borne, moest een telf. nr. Silvia bellen om dat het 1dag van tevoren van de leverings datum was. Toen bleek ik 2x besteld te hebben. Werd gebeld door Borne dat ik mijn bestelling niet had opgehaald om 12.00 in Borne. Ik had met Sylvia afgesproken dat ze tussen 13.00 15.00 bezorgt werden . Het was ff verwarrend voor mij. Misschien handig om contact te houden Borne Almelo Enschede. Uit eindelijk is het goed op gelost na een pittig woord naar mij toe van Sylvia. Had wat vriendelijker gekunt. Vr GR R.Broekhuis.
Bedankt voor uw beoordeling. Erg jammer dat u het zo ervaren heeft. Feit blijft dat u bij 2 verschillende vestigingen een bestelling heeft gedaan waardoor 1 vestiging de hapjes weg heeft moeten gooien. Uit coulance naar u toe hebben we hiervoor geen vergoeding gevraagd, jammer dat u dan toch deze beoordeling geeft aangezien het contact met ons altijd duidelijk is geweest en goed is opgevolgd door beide DSR food vestigingen. Wat door u waarschijnlijk als pittig is ervaren (waarvoor onze excuses), is de uitleg omtrent ons bestelsysteem en het verzoek om in de toekomst telefonisch te bestellen om dit te voorkomen.
Snelle duidelijke comunicatie. Juiste informatie. Hapjes schalen zagen er prima verzorgd uit. Prijs/ kwaliteit in orde. Tip. Stokbrood kruidenboter en gemengd fruit Als mogelijkheid erbij 🙂🙂
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U kunt altijd uw wensen bespreken voor toekomstige bestellingen.
Goede kwaliteit, goede service, erg klantvriendelijk
Top!
Josink Esweg 9