Heel goed
Zowel zakelijk als prive al bestellingen gedaan bij filiaal altijd prima. Geregeld !
Hapjes zijn altijd goed!
Ben zeer content met alles
Keurig verzorgde catering voor de verjaardag van mijn man. De hapjes waren erg lekker en zeer divers. De schalen waren mooi opgemaakt. Kwaliteit - prijs verhouding was goed.
Alles naar volle tevredenheid. Ga zo door!
Moet bestelling nog ontvangen. Kan kwaliteit dus nog niet beoordelen.
Prima hapjes, netjes verzorgd
Omdat locatie made vakantie had heeft men de hapjes via sliedrecht geregeld was top service. Bedankt daarvoor
Contact met DSR Alexanderpolder duurde lang.was iets niet goedgegaan gegaan met de mail. Maar na een telefoontje is dit helemaal in orde gekomen.en ruim op tijd bezorgd. We zijn zeer tevreden.
Echt een aanrader.
Jullie hebben er een klant bij! In de toekomst zullen wij zeker weten bij jullie blijven bestellen! Bedankt voor alles, mvg kristel en wiebe
Prima hapjes Op tijd ontvangen en gebracht door Chantal
was weer super en binnen mum van tijd op
Vestiging in Swalmen geeft bijzonder goede gevoel en service . Ze denken mee en helpen met compleet verzorging van feest. Bedankt
Super vriendelijke man waar ik contact mee had in Noordwijkerhout zeker voor herhaling vatbaar
Wij hebben niet gekregen wat wij besteld hadden. Zoute haring op roggebrood ontbrak, en verder vonden wij de hapjes wat goedkoop , voor de prijs die wij hebben betaald.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website