Superbedankt voor jullie snelle en goede service!
Uitstekende hapjes voor een zeer schappelijke prijs. Topservice, bezorgtijdstip was helemaal te overleggen. Ik zou zo weer bestellen bij Chantal Ensink DSR Borne
Prima en goed geregeld.
Bezorgt op de afgesproken tijd en veel complimenten gekregen over de hapjes en erg lekker
Prima service, eten vers en heerlijk van smaak!
Zeer lekkere hapjes, zeer vriendelijk.
Mooi opgemaakte salades, erg lekker en helemaal niet duur!
Keurig verzorgd en op tijd. Kortom alles was naar wens.
Zoals altijd goed verzorgd!
Super dankjewel voor deze super ervaring. Super voor een verjaardag speciaal te maken. Tot de volgende
Heel goed vezorgde, smakelijke en mooi uitziende schotels met verse ingrediënten. Ook altijd een vriendelijke behandeling en een snelle bevestiging van de bestelling.
Ik wilde mijn zus een hapjes schotel cadeau doen. Op internet gezocht, De meeste bedrijven wilden niet maar 1 schotel leveren. Gelukkig kwam ik bij DRS food in Goor (waar mijn zus woont) terecht. Daar was men wel bereid een mooie schotel bij haar thuis te brengen. Op de site kun je gemakkelijk een keuze maken. Voor de extra service die verleend werd omdat mijn zus slecht ter been is, ben ik dankbaar. De grote schaal werd verdeeld over twee kleinere schalen en die werden bij mijn zus voor haar in de koelkast gezet. De levering was ook precies op de afgeproken tijd. Er was ook een prettig contact . Via whatsapp kon ik mijn verzoek indienen. Ik kreeg direct antwoord. En ik werd op de hoogte gebracht van de levering met een foto erbij van de twee kleinere schaaltjes, die er ook heel mooi uitzagen. Deze vestiging van DRS food is in elk geval een aanrader
Tot nu toe ben ik erg tevreden. Goede service en goede kwaliteit hapjes.
Was weer goed verzorgd en lekker
Helemaal top! Bereikbaarheid was even een puntje van aandacht voor DSR food Rotterdam Alexander.
Voor herhaling vatbaar!
alles prima verzorgd, de hapjes waren lekker.
Goede catering. Voldeed precies aan de verwachtingen
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website