Gewoon goed!! Lekker!! Makkelijk bereikbaar..via site en ook makkelijk ophalen. Vriendelijk personeel! Dik tevreden!
Mooi om te lezen dat u tevreden bent met DSR food Borne!
Het was perfect.Nogmaals Dank
Vestiging in Borne denkt met je mee wat mogelijk is. Ze zijn erg vriendelijk en de service is echt perfect .
Helaas zat er een gehaktballetje tussen die kei en kei hard was. Voor diegene die een hap wilde nemen was dat niet prettig.
Bij rolletjes en komkommer, erg veel roomkaas. Naar onze smaak zou dat wat minder mogen. Rest was goed.
Het was weer prima geregeld. De deelnemers aan de vergadering vonden de hapjes uitstekend.
Er wordt aangegeven dat er thuisbezorgd wordt. Deze verwachtingen worden niet nagekomen. Er wordt geen voorbehoud gemaakt op de website. Maar als de bestelling geplaatst wordt om thuis af te leveren kan dit niet omdat het niet in de regio ligt. Misleidend.
DSR food Almelo bezorgt aan huis in de regio Almelo en NEE, die rijden niet naar Schijndel in Brabant voor twee high tea's (155 km). Dit is u netjes uitgelegd en weet u zelf ook wel. U gaat toch ook niet naar een bakker in Maastricht? We doen niets met uw onsportieve beoordeling.
Altijd goed voorelkaar
Hapjes en salade waren heel goed
We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de service! Fijn dat er werd meegedacht over de mogelijkheden. Voor een volgend feestje weten we jullie te vinden!!
Bestellen was heel eenvoudig en mijn bestelling werd op een prettige manier per email bevestigd. De bezorger was ook zeer klantvriendelijk en het eten was lekker. Al met al een zeer positieve ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Ook heel fijn dat DSR food aangeeft hoeveel eten er in een arrangement zit en voorbeelden noemt van bij welke soort gelegenheid het arrangement goed past.
Goede service en kwaliteit. Je krijgt waf je verwacht.
Ga zo door
Ik had een grote hapjesschaal (Royal) besteld en een kleine aanvulschaal van 5 E. Iedereen was hier erg tevreden over de hapjes. Het was erg lekker ! Ik heb alleen 3 kleine opmerkingen: de schaal paste incl. doos net niet in de koelkast, moest toen zonder doos en heb er maar vershoudfole over heen gedaan. Het hartige taartje smaakt denk ik warm lekkerder...? Misschien op een schaal met eten wat je op moet warmen? En een gesnippert uitje op de haring. Verder was het prima, en zal ik zeker weer bij u bestellen !
Bedankt voor uw reactie! Alle schalen en dozen passen in vrijwel alle reguliere koelkasten (het zijn immers standaardmaten). Warme hapjes serveren wij in partypannen (thuis even opwarmen middels stekker in het stopcontact) Gesnipperde uitjes op onze hapjes geeft te veel geur overdracht en zullen wij nooit doen en adviseren.
Was perfect...zag er goed verzorgd uit...smaakte goed...iedereen was tevreden
Twee hapjes schalen besteld voor mijn verjaardag op een boot. Erg lekkere spullen. Goed gevarieerd en nog betaalbaar ook. En omdat ik in de buurt woonde hoefde ik het niet eens af te halen, maar werd het bezorgd.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website