Super goed geregeld, klantvriendelijk, hapjes van zeer goede kwaliteit,
Top! Graag gedaan!
Ik ben via mijn vriendin in contact gekomen met dsr food die een hapjespan had gewonnen.Samen met mijn vriendin Jeannette Saarloos heb ik daarna een kadobon gewonnen die ik 29mei heb verzilverd omdat ik jarig was.Ik had 3 hapjesschalen besteld die erg goed in de smaak vielen bij de visite.Er zijn ook folders meegenomen door de visite.
Top! En dat via een gewonnen prijs! Blijf ons volgen, we verloten regelmatig catering op Facebook www.facebook.com/dsrfood
Paul, is zeer klantgericht en denkt goed mee. De hapjes schalen en pannen waren heerlijk en zagen er goed verzorgt uit.
Wel jammer dat de hapjes niet in een koelbox komen ik snap wel dat dat lastig is want die moet je weer retouren maar ik denk dat niemand tijdens een feestje nog veel ruimte in de koelkast heeft
Bedankt voor uw beoordeling. We maken duizenden hapjes wekelijks en om die allemaal in koelboxen te doen kunnen we niet voor deze lage prijzen hapjesschalen leveren. Uiteraard kunt u de volgende keer vooraf even informeren wat er mogelijk is.
Ga zo wie zo nogmaals bestellen
Wij zijn helemaal tevreden over DSR food. We waren zelf een beetje aan de late kant met bestellen. Het was een drukke tijd ivm communie feesten. Goed contact gehad. Op het allerlaatst konden we zelfs nog een wijziging doorgegeven. Groot assortiment, heerlijke gerechten. Ook al onze gasten waren vol lof. Ik beveel DDR Food absoluut aan! De volgende keer bestel ik zeker weer bij hen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
zeer klantvriendelijk en goede snelle service
Bedankt! Graag tot een volgende keer.
klantvriendelijke opstelling .
Prima service, heerlijk gegeten. Een aanrader.
Altijd heel netjes !!
zijn zeer tevreden en de gasten ook.
en wij ook!
Eerste instantie niemand aanwezig maar snel kwam er iemand, daarom een 9 maar verder alles super en iedereen vond het heerlijk!!
Het was allemaal keurig op tijd bezorgd, de schalen waren netjes opgemaakt, de gasten hebben genoten van de hapjes, prijs - kwaliteit is prima. Een volgende keer zal ik weer bij jullie terugkomen en zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag tot een volgende keer!
Hapjes in 1 woord voortreffelijk. Zag er smakelijk en mooi uit. Waren heerlijk. Aflevering tussen 6 en 7 afgesproken, bezorger was er al om 5 uur. Gelukkig was de teameigenaar al aanwezig. Voor de rest alleen maar lof.
Mooi om te lezen dat jullie tevreden zijn met DSR food Oss!
De hapjes waren lekker en zag er goed uit bestel zeker nog een keee
Top! Tot de volgende keer!
Goed verzorgde schalen. Goede kwaliteit, fijne service.
Super lekkere en mooie hapjes voor een hele mooie prijs
Prima geholpen. Sommige schalen wat hoog geprijsd in verhouding tot de inhoud.
Bedankt voor uw beoordeling. Check de prijzen maar eens goed in vergelijking met 'collega' cateraars
Prima verzorgd en erg lekker!
Prijs kwaliteit prima Keurig op tijd bezorgd Makkelijk dat je bij bezorging kunt pinnen
Goede kwaliteit en super klantgericht!
Top, geweldig!
Josink Esweg 9