Was allemaal super had in totaal 6 schalen
Het eten was super lekker!! We hebben er echt van genoten! De schaal met hapjes zag er super mooi en goed verzorgd uit! Het was mede dankzij de overheerlijke hapjes een hele leuke verjaardag!!!
Ga zo door,super!!!!
Super top catering, vers gemaakt op de dag, gasten vonden het allemaal eeg lekker, wist niet dat ze ook totale BBQ pakketten hebben, zullen dat binnenkort ook gaan bestellen. Bedankt voor de vriendelijke bezorging.René
Bedankt, en heel veel succes
helemaal tevreden
De hapjes waren lekker voor herhaling vatbaar
Ik had 2 soorten schalen met hapjes besteld. Het zag er fraai en smakelijk uit. Alle gasten waren enthousiast. Ze waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar!
Goede communicatie, bestelling op tijd geleverd, salades van goede kwaliteit. We zijn zeer tevreden.
Heerlijke hapjes, prachtig opgemaakt. Zeer tevreden
De schalen zagen er mooi en verzorgd uit! Hapjes smaakte erg lekker!
We bestellen regelmatig hapjes/petit fours bij DSR. Altijd goede kwaliteit en afspraken worden altijd nagekomen. Wij zijn zeer tevreden klanten!
Lekkere hapjes afspraken goed nagekomen echt geweldig goed
Is altijd goed en goed verzorgt en zeker lekker
De afspraak met de bezorger was volgens afspraak prima
Prima verzorgd
Wij hadden een high tea , deze was super geregeld en het was heerlijk !
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website