Prima service. Lekkere hapjes en goede prijs en ruim voldoende voor alle gasten.
Zeker aan te bevelen
Prima catering voor een goede prijs
Op tijd gebracht, super verzorgd
Goede ervaring, zag er goed uit, smaakte lekker en gemaakte afspraken werden nagekomen, bezorging was netjes en op tijd.
Perfecte service, heerlijke salade
Ik had 2x de Royal snacks,waarop kleine gehaktballetjes lagen en dan tegen 0,50 eurocent pstuk vind ik duur betaald
Het was heerlijk. Het zag er goed uit. Service was buitengewoon.
super klantvriendelijk , eten was geweldig
prima verzorgd op tijd geleverd, Lekker hapjes
Was prima geregeld en mooi op tijd bezorgd.
De vestiging in Enschede met Sylvia aan het roer is een voorbeeld voor vele catering bedrijven. Het eten is altijd van hoge kwaliteit en gastvriendelijkheid heeft ook de boventoon. Bij ons is het nu al zo als wij een paar verjaardagen combineren dat sommige mensen niet eens meer eten want dan krijg je een app "Heb je weer bij dsr besteld? ja want dan eet ik thuis niet" hahaha
Prima op tijd de hapjes gebracht Helemaal goed.
Perfect bbq buffet, het ontbrak aan niets, genoten van de altijd goede service en kwaliteit. Chantal tot de volgende keer.
Klantvriendelijk,overleg mogelijk! Echt top!
Lekkere hapjes en een leuke warme hapjespan! Gesmuld!!Opwarmen was heel eenvoudig.
Prima verzorgd.
Perfect. Alles prima in orde. Prachtige salade's en mooie schalen borrelhapjes. Al met al perfect. Heeft de dag geperfectioneerd.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede