Goede service, prima kwaliteit.
Al meerdere malen besteld. Prima bevallen en zeker niet de laatste keer.
Onze regelmatige leverancier uit Purmerend, was met vakantie. DSR Haarlem heeft het nu verzorgd en zo als we gewend zijn, perfect gewoon en een goed gebaar, dat wij het om vier uur ontvingen, i.pv. s morgens om tien uur. Nogmaals bedankt.
Wauw!!! Super lekker en ontzettend fijn contact gehad met Paul!
Volgens onze gasten waren de hapjes Top. Wij zullen zeker nog een keer gaan bestellen.
Super lekkere hapjes!! Fijn dat het bezorgd kon worden.. Alleen jammer dat de zalmsoesjes, zonder overleg, zijn vervangen naar sate soesjes!! Uiteraard snap ik dat met het warme weer, alleen hadden we er liever dan wat anders voor gehad!! Maar des al niet te min, vielen de hapjes ontzettend in de smaak!
Wij zijn niet zo handig met de pc , maar Marco en Kim hebben ons prima daar mee geholpen met het invullen ervan Bedankt voor de heerlijke gerechten we hebben allemaal erg genoten Mvgr Nadine Mullerman / Schipper
Complimenten voor de website duidelijk Het bezorgen is goed verzorgd en mooi optijd die je wenst In het algemeen goede service en klant gericht
Eerste keer besteld ,vegetarisch,visschaal,en andere hapjes . Alles keurig opgemaakt op schalen . Hapjes waren lekker en vers . Mijn bezoekers hebben genoten en ik ook . Voor nu en nog eens ....
Alles was erg lekker en Superhandig dat het in de koelbox zat.dank je wel .grts m.krakers
Top. Heerlijk
De salade viel goed in de smaak
Zeer tevreden.
alles prima
Mooie nette schalen! Sommige hapjes iets aan de kleine kant. (Salami en kattespek rolletjes) Verder goede kwaliteit en smaakvol.
Het was goed en lekker.
Geweldig goede hapjes voor nette prijzen! Top! Het volgende feestje bestellen we weer de hapjes bij jullie!
Was super voor herhaling vatbaar.
Het was super ,lekkere hapjes ,op tijd geleverd fijn contact.
Goed product vriendelijke en behulpzaam personeel
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede