Was op tijd geleverd, erg lekker en zag er mooi uit
Heerlijke hapjes. Prettig persoon, die ze kwam brengen.
Geen negatieve kritiek..ga zo door!!
De hapjes zagen er goed uit en waren heerlijk.
Als zeer prettig ervaren, komen zeker terug.
Voor ons 40 jarig huwelijk een koud buffet met verschillende salades, warme en koude hapjes besteld. Het was heerlijk,voor herhaling vatbaar!
Betreft vestiging Geleen. Goede ontvangst, prima mailcontact, goede afspraken m.b.t. brengen, afhalen kunnen maken, nette, spontane dame, prima hapjes. Aan te bevelen.
Het was weer overheerlijk!!
Ontzettende lekkere hapjes voor echt een prima prijs. Zeker weten dat wij terugkeren als klant.
Top geregeld en alles super vers!
Ziet er allemaal erg netjes uit en het smaakt zoals het er uitziet.
Goede service ,bereid om t je als klant zijnde echt tegemoet te komen
Erg goede samenwerking. Goede service en de BBQ was voortreffelijk. Veel goede reacties van onze gasten. Top
mooie gevarieerde schalen met hapjes. zin een klein beetje aan de grote kant. passen niet goed in de koelkast.
het was uitstekend verzorgt en het was nog heel lekker
Mooie opmaak en smaakte fantastisch ! Voor herhaling vatbaar!
De bezorging was mooi op tijd, het contact met de Dennis was fijn, hij nam nog de dag na het feest contact met ons op, of wij tevreden waren. De hapjes zagen er mooi uit en waren heerlijk. Het was prima verzorgd.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website