Uitstekende producten voor een goeie prijs, en zeer vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Wij blijven terugkomen!
het eten ziet er goed en prof uit is er lekker en niet duur
Alleen jammer dat stokbrood onder gerecht taai wordt
Afgesproken levering 1800...afgeleverd bij buren om 1600 en geen briefje in de bus. Wisten niet waar bestelling gebleven was...minpuntje.
De hapjes waren goed erg lekker maaaar op de vis hapjes mocht echt wel meer vis op je proefde het haast niet van de vis gr
Geweldige service! De hapjes waren heerlijk en de gasten waren zeer tevreden!
Prachtige en lekkere hapjes,helemaal top!!
Heel tevreden, alleen 1 minpuntje: Ik had aardappelsalade besteld ivm vegetariërs. Helaas zat er ham op en door de salade. Wellicht een idee om dit op de site te vermelden.
Alles prima, zoals altijd!
Telefoonnummer staat fout op de website
Jammer dat u een 1 geeft voor de bereikbaarheid. Helaas hebt u NIET op onze eigen website www.dsrfood.nl gekeken, maar waarschijnlijk op één of andere bedrijven-verzamelpagina. Wij betreuren uw beoordeling en adviseren u om altijd op onze eigen website te kijken voor actuele gegevens.
super goed en netjes heerlijk zeer te vrede familie en leuke verjaardag
zag er allemaal heel goed uit . mooie garnering
Prachtige opgemaakte schalen...ooit al eens besteld toen onze zoon 18 werd. Nu werd mijn man 50 dus opnieuw salades besteld. Wegens scheiding van mijn schoonouders moet de verjaardag van mijn.man in tweeën gevierd worden dus beide zaterdagen eten we overheerlijke salades.
Mooie beoordeling! Daar doen we het voor!
Prima service en hapjes waren van een goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mooi dat u tevreden bent met ons, graag tot een volgende keer!
alles goed geregeld en was optijd
Al onze gasten waren zeer tevreden over de geleverde producten
Leuk om te lezen dat jullie tevreden waren!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website