Prima catering. Prijs en kwaliteit prima. Contact zeer goed
Ik bestel vaak hapjesschalen bij DSR. Het is altijd lekker en van goede kwaliteit. De mensen uit Purmerend zijn al tijd vriendelijk.
Met kerst wordt eten ook weer verzorgd, dus dat zegt genoeg
Heerlijke goed verzorgde hapjes en salades. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede service.
Heerlijk hapjes
Helaas niet tot een levering kunnen komen ivm geen telefonisch contact te krijgen en te late of geen reactie te krijgen op email.
Vriendelijke mensen, afspraken worden goed nagekomen, kwaliteit van de producten is top, zeker voor herhaling vatbaar.
De schaken met hapjes zien er prachtig uit en smaken heerlijk!
Heerlijk eten en superservice
Zoals ik gewent bent van DSR FOOD op tojd en t was perfect Volgende bestellig is al weer geplaatst
Goede pan kwaliteit perfect
De eiersalade bij de smulschaal was lastig op te scheppen, misschien de volgende keer in pasteibakjes doen...
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website