waren over deze levering zeer tevreden, nu wachten op het kerstbuffet 26 december
Wij hebben DSR food de catering laten verzorgen. Het eten was heerlijk en de service geweldig. Ons feest was geweldig en de complimenten van mijn collega's waren overweldigend.
Voor het eerst hapjes besteld via DSR food. Altijd afwachten of het goed is , vooral als je voor 30 man besteld. Iedereen was zeer tevreden over de hapjes . Ik ga hier zeker vaker bestellen!!
goed verzorgde, mooi opgemaakte schalen.
Voor de prijs die ik betaald heb had ik iets meer verwacht. Helaas wij bestellen de volgende week niet weer bij jullie.
Zag er goed uit En netjes,en lekker Zeer tevreden op naar de volgende keer
Snel contact met duidelijke afspraken. Deze zijn netjes nagekomen en het eten zag er goed uit en smaakte erg goed!
Zeer goed verzorgd. Erg lekker. Marco zeer vriendelijk. En top optijd bezorgd
De combi van vlees en vis.op een schaal. Was niet favoriet en de vele zilveruitjes ook niet echt.
Heb al eerder privé besteld via Leidschendam en nu voor mijn werk in Den Haag. Perfecte service en hapjes.
Keurig volgens afspraak en de verwachting en kwalitatief goed spul.
High Tea besteld na crematie. Zeer tevreden. Marco regelt alles top! Goed bereikbaar voor vragen of bijzonderheden. Eten heerlijk vers en voldoende. Zorgvuldig aangeleverd met koelboxen en bestek/servies etc. Alles compleet en lekker! Complimenten.
Zoals altijd prima verzorgd en prima op tijd
Alles goed geregeld
Lekkere hapjes en vriendelijke mensen Echt een aanrader voor iedereen Ziet er allemaal erg goed uit
Dit was de derde keer dat ik hapjes voor een verjaardag besteld heb, en ik ben het als voorgaande keren zeer tevreden, de hapjes waren lekker, zag er mooi verzorgd uit! Prima! Ik geef een 10!
Top kwaliteit en prima verzorgd!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede