Leon denkt echt met je mee over assortiment, levertijd etc... Top! Bezorging werd keurig vantevoren aangekondigd door een belletje. Prima, aan te raden!
DSR Assen levert producten van prima kwaliteit tegen redelijke prijzen. Goede service ook!
Keurig verzorgd met (h)eerlijke gerechten.
We hebben genoten van de luxe vis- en zalmsalades.
Goede service, heerlijke hapjes en bijzonder aardig mailcontact en zowel servicegerichte als klantgerichte afhandeling van de bestelling. Vriendelijk persoon die de bestelling kwam afleveren. Over het algeheel gezien perfecte service en bijzonder goede catering. Erg van genoten.
Kerst BBQ,er was geen bbq meer, heb zelf de bestelling opgehaald, stond verder niets tegenover van jullie kant, als een extra salade wat ook wel nodig was want het was erg karig, vind dan 18,95 p.p. wel heel erg duur.
De salades waren lekker en mooi opgemaakt.
top.
de salade was zeer goed .de hapjes ook
Prima prijs kwaliteit verhouding
voor een amuze had ik toch wel meer verwacht qwa smaak, amuze is toch 1 hap met een geweldige smaak , dit heb ik bij alle amuzes gemist. jammer
alles naar wens
prima, goede kwaliteit !!!
Op een feestje al eens kenn8s gemaakt met de hapjes en nu een heerlijke salade besteld. Voor herhaling vatbaar.
Perfecte en zeer vriendelijke service.
Vriendelijke en deskundige en stipte bezorging. Goede bereikbaarheid bij zelf afhalen.
super lekker gegeten!
Ontzettend lekkere schalen en prachtig opgemaakt Keurige bezorging en mooi op tijd. Zeer tevreden
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website