We hadden bbq besteld voor n vriedenweekend op locatie maar door het corona virus hebben we de locatie moeten annuleren en konden we gelukkig ook de bbq bij dsr annuleren. Door deze vriendelijke service komen we zeker bij hun terug als we ons weekend hebben kunne verzetten.
High tea voor opa en oma vanwege het virus kunnen we niet of nauwelijks op visite. Dit was hun verrassing. Ze vonden het heerlijk. Vriendelijke man aan de deur. En het zag er heel mooi en lekker uit. Dank jullie wel.
Super goed bevallen en kom zeker terug
Ik had een high tea voor mijn ouders laten bezorgen. Het contact was super en mijn ouders waren ook erg tevreden over de kwaliteit van de high tea. Zeker een aanrader.
Goed contact, uitstekende service en heerlijk eten!
Vanwege het coronavirus en afmeldingen van gasten, zeer goed meegedacht om alles goed gecombineerd te krijgen. Zeker aanrader!
Voor wat je krijgt mag het wel iets goedkoper.
Helaas moeten annuleren vanwege corona.
Zeer correct en conform afspraken!
gemoedelijk contact, netjes snel geleverd en smaakte voortreffelijk
Ik heb mijn bestelling ivm Corona moeten annuleren . Zeer vriendelijke mail ontvangen
Salade was heerlijk maar kleiner als ik dacht. Maar alles was top opgemaakt en smaakte heerlijk!
In totaal een 8 prijs, kwaliteit en service goed. Na het afleveren bleek stokbrood vergeten en op website staat winter bbq ook bbq saus wat niet was geleverd. Bij de geleverde bbq zat geen bbq gereedschap van ons zelf gebruikt. Deze details zou ik mee willen geven in de feedback. Verder heerlijke producten . Bedankt daarvoor.
A.g.v. annulering verjaarsfeest i.v.m. mensen in de kwetsbare categorie moet ik het eindoordeel uitstellen. We komen zeker bij DSR terug!
Jullie zijn super goed
SUPER, LEKKER, VERS, GEVARIEERD, UITSTKENDE KWALITEIT
Niet duur en toch goed . Bezorgen keurig op tijd !!
goede service. goede kwaliteit zeer vriendelijke man
Door Coronavirus kon de verjaardag helaas niet doorgaan. Locatie Arnhem belde ons met de vraag of de bestelling door moest gaan. Zeer attent van locatie Arnhem
Perfect alles 👌🏼
Josink Esweg 9