Prima hapjes schaal en smaakte zeer wel.
Vond de kwaliteit/hoeveelheid iets tegenvallen ten opzichte van de prijs.
Prima catering, altijd bereikbaar, en prima service. Maarten je bent een toppertje
Makkelijk te bestellen ontzettend klant vriendelijk. Ruim op tijd bezorgt.Zag er top uit En het belangrijkste het was heerlijk. Doen we snel weer. En zullen het zeker verder vertellen
De 2 hapjes schalen Classic zijn prima echter van de 2 rijen boterhamworst rollen zou ik één rij vervangen door ham/augurk i.v.m. meer variatie op de schaal. Iets minder zout in de producten zou ook welkom zijn. Kleine prijs aanpassing is voor mij dan geen bezwaar.
In 1 woord geweldig goede service!!!!! Ik had het besteld voor mijn dochter en kleindochter als verrassing. Ze vonden het erg lekker ze hebben ervan genoten. Voor herhaling vatbaar.
Altijd goede kwaliteit, fijne bediening en ruime keus. Dus erg tevreden niet alleen voor verjaardagen maar zeker ook rond de feestdagen.
Mijn familie heeft er heerlijk van gegeten, was voor hen een heerlijke verrassing.
De hapjes smaken heerlijk en zag er voortreffelijk uit voor herhaling vatbaar
Uitstekend verzorgd, vriendelijke mensen. Super!!
Voor wat je kreeg was het best prijzig
Ben zeer klantvriendelijk geholpen. In deze roerige tijd een ‘high-tea in a box’ besteld voor twee dagen later. Dit kon zonder problemen. De high-tea was prima verzorgd en op tijd geleverd. Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Dennis de Vreede van locatie Swalmen heeft heel vriendelijk en duidelijk de afspraken en produkten gemaakt. Alles perfect nagekomen zoals besproken. Kortom voor herhaling vatbaar!!
Zoals altijd weer top! Goed verzorgd en weer heerlijk.
Fijn dat er zelfs op de zondag bezorgd kon worden.
We hadden bbq besteld voor n vriedenweekend op locatie maar door het corona virus hebben we de locatie moeten annuleren en konden we gelukkig ook de bbq bij dsr annuleren. Door deze vriendelijke service komen we zeker bij hun terug als we ons weekend hebben kunne verzetten.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website