Heerlijke afwisseling van de gerechten.
Heerlijk
Bestellingen worden nauwgezet geleverd, kwaliteit is prima en onze gasten zijn er zeer over te spreken.
Hapjes zagen en verzorgd uit en smaakten lekker!
Goed verzorgd en ruim voldoende!
Goeie service en top geregeld. Prettige snelle reactie, verzorging en bevestiging van aflevering. Ziet er goed en was daarnaast erg lekker. Dank!
- snel en makkelijk bestellen - heerlijk eten
Voor mijn 50 ste verjaardag een high tea besteld alles was heerlijk vers en zag er fantastisch uit!
Wij hebben vorige week de woensdag schotel besteld. Het waren spareribs met genoeg gerechten erbij. We hebben er 2 dagen van kunnen smullen...dus er was meer dan genoeg. Dus mensen twijfel niet en ga het proberen. Ze hebben nog veel meer .
Fijne ervaring wij gaan zeker vaker bestellen Eten heerlijk service helemaal top!!
De high tea was helemaal goed, we hebben genoten!
geweldig eten echt vers en de mensen er om heen geweldig bedankt voor de super service.
Smaakvol, maatwerk en goede nazorg. Voor herhaling vatbaar.
Wij hadden de tapas schaal “Madrid” Heerlijke gerechten zaten erop de schaal. Ook de communicatie en aflevering was helemaal geslaagd!
Altijd alles top
3 hightea pakketten besteld. Veel verschillende hapjes van top kwaliteit. Zeker aan te raden.
Was heel goed
Super geholpen, zelf op laatste moment nog lekkere high tea geregeld.
In deze Coronatijd toch m’n verjaardag gevierd met een (zeer) beperkt gezelschap. Om het iets feestelijker te maken hapjesschalen besteld. Prima keuze! Contact prima, keurig op tijd bezorgd, vlak van tevoren een tikkie om te betalen, hapjes prima en een vriendelijke bezorger. Blij met de keuze, bedankt!
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Het was voor ons de eerste keer maar de schotel zag er heerlijk uit en smaakte ook zo!
Keurig op tijd gebracht Heerlijke producten Ruim voldoende voor twee personen
Lekker goed en goedkoop eten
Keurig op tijd werd de rijk gevulde paasbrunch bezorgd
Alles werd keurig op tijd en netjes afgeleverd. En de dag erna werd de vuile vaat e.d. weer opgehaald. Een uitgebreid assortiment, we hadden de high tea basis.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede