Ik had voor moederdag een high tea in a box besteld voor mijn ouders. Die waren blij verrast en hebben heerlijk zitten smullen!
Heerlijk lunch met van alles er op en er aan niks mis mee heb al weer een bestelling gedaan voor vaderdag
Doos zag er alleen op het plaatje een stuk mooier uit. Waarschijnlijk waren we de laatste met bezorgen. Papier was vettig en alles verschoven. Máár het was wel lekker!! En voor een leuk bedrag
Enige jammere dat er niet werd verteld van wie afzender was
Het zag er goed uit. Helaas waren de sandwiches uitgedroogd en op één zat haaast geen brie. De slagroom in het soosje was verwaterd. Wat echt niet kan zijn theezakjes van de aldi.
Netjes geregeld allemaal. Zag er goed uit de high tea
ik heb een moederdag highthea besteld. De mail gaf aan dat ik het pakket kon ophalen. Terwijl ik op het punt stond te vertrekken ging de deurbel en stond de bezorger voor de deur. Hartstikke fijn
High Tea zag er keurig uit en smaakte heerlijk.
De hapjes werden keurig op tijd geleverd. Ook goed rekening houdend met de huidige situatie in Nederland. En natuurlijk waren de hapjes weer heerlijk klaargemaakt en heerlijk van smaak. Top service!
Het zag er goed uit. Zelf vond ik de verhouding tussen hartig en gezond niet in balans, te veel zoet.
Alle hapjes waren heerlijk vonden onze gasten ook.
Zeer goed eten en erg klantvriendelijk.
We hebben heerlijk gegeten en de kwaliteit was prima.
Mega goede bediening
Leuke eerste ervaring was erg lekker high thee box
Was voldoende en de hapjes waren heerlijk
Kwaliteit, bezorgd tot de voordeur
moederdag high tea besteld, was lekker en werden er blij van.
Makkelijk te bestellen, mooi op tijd bezorgd. En zeer smakelijk
High tea box besteld voor moederdag, werd netjes thuisbezorgd en smaakte heerlijk, aanrader.
zag er goed verzorgd uit en smaakte goed.
Lekkere hapjes voor een klein prijsje.
Waren super lekker
Voor een klein feestje heb ik 2 tapasschalen en een hapjesschaal besteld. Met name de tapas waren erg lekker. De hapjes zijn wat traditioneler en daardoor minder verrassend, maar ook prima van kwaliteit. De vestiging in Mook heeft goed werk geleverd en daarbij de coronamaatregelen goed in acht genomen.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website