Heerlijke hapjes schaal Top voor een gezellige avond ! Waardoor je zelf weinig hoeft voor te bereiden.
Goede en vriendelijke service prachtig opgemaakte schalen schalen. Wij hebben genoten dank jullie wel. Zeker voor herhaling vatbaar!! Gelukkig Nieuwjaar
Super bedankt
De foto op de site van zalmsalade deluxe kwam niet helemaal overeen met wat is geleverd. Heb deze salade al meer besteld en viel deze keer erg tegen. Ik weet dat alles duurder is geworden maar dan moet je de foto op de site aanpassen of de prijs aanpassen. Of de klant informeren als alles niet leverbaar is. De rundvlees salade was goed gevuld en de hapjesschaal was ook goed.
Vriendelijke mensen En de Hapjes Heerlijk. We hebben de Klassieke schaal besteld. Echt een aanrader voor t volgende feestje
Wij waren enigszins teleurgesteld. Na pas laat contact leek het erop dat onze bestelling niet goed was doorgekomen. Uiteindelijk toch geregeld. Smulschotel vlees besteld. We kregen een grote schotel met heel veel salades maar heel weinig vlees. De smaak was ok, maar niet bijzonder. Niet om nog een keer te doen.
Super fijn en vriendelijk geholpeen salade en hspjes waren goed. Zou zeker weer komen
De hapjes waren weer lekker en zag er keurig uit.
Dit keer hadden we het luxe buffet besteld als afsluiting van het jaar na 3 dagen vuurwerk verkoop. En vond iedereen het enorm lekker en was het weer super goed verzorgt!
Salade de luxe was perfect. TOT VOLGEND JAAR.
Hele fijne ervaring
Bestellen ging simpel en toen ik besefte dat ik verkeerde datum had doorgegeven was 1 telefoontje genoeg ! Ze overleggen over de bezorgtijd en kwamen het perfect op tid brengen. Goed verzorgd en zag er luxe uit. Kortom; aan te raden!!
Wij hebben van het eten genoten en er was ruim voldoende
Plaats een bestelling en 2 dagen daarna bellen jullie dat het niet doorgaat ivm te weinig personeel. Krijg je een sorry, daar koop je natuurlijk niks voor. Ik snap niet dat jullie dan überhaupt nog bestellingen aannemen. Moest 1 dag van te voren nog vlug wat anders regelen. Gelukkig kon ik bij vishandel Passel gelijk terecht.
Voor de kerst 3 salades en een schaal met hapjes besteld. De salades zijn rijkelijk gevuld. Het was erg lekker. ook de service m.b.t. bestellen en en ophalen was erg goed.
Genoeg keus voor een iede
Samen met onze (klein)kinderen hebben wij ontzettend genoten van de hapjesschaal (vis) en van de inhoud van de hapjespan, Dank je wel en graag tot de volgende bestelling.
Had hapjes besteld voor 2de kerstdag, zouden geleverd worden tussen 1.00 en 14.00 uur, het was netjes op tijd en het zag er heerlijk uit, en niet dat het er heerlijk uitzag was het ook perfect heel erg bedankt voor het verzorgen van mijn hapjes
Alles heerlijk gesorteerd vers.Ziet er feestelijk uit . De mensen hadden keus genoeg. In een woord top
Alle afspraken goed nagekomen. Kwaliteit als altijd prima.
Goed opgemaakt, ruim voloende, netjes verpakt en bezorgd. Smaak en kwaliteit was heel goed.
Heerlijke schalen. Betaalbaar en goed!
Kwaliteit goed, afspraken duidelijk en goed nagekomen.
Eerdere hapjesschotel die ik besteld had via een kennis zag er perfect uit, Heel mooi op de schotel Heel smakelijk. Deze kerstschotel zag er rommelig uit. Grote stukken worst. Niet mooi opgemaakt. Stukken ('metworst') waren dik en er zat papier omheen dat ik er af heb gepeuterd. Erg duur maar viel erg tegen. Niet voor herhaling vatbaar.
Wij hadden een tapas schotel voor 8 tot 10 personen besteld. Dit was in combinatie met de rest van het buffet meer dan voldoende. Ook de communicatie vooraf was prettig.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede