Goed bereikbaar voor eventuele vragen,zeer communicatief. Geleverde hapjes schalen van prima kwaliteit en goed verzorgd. Hartelijk dank
Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding voor de hapjes en uitstekende service.
Zie boven
Kwaliteit
Prima service en kwaliteit
Mijn bestelling op tijd geleverd, en de hapjes waren heerlijk, voor herhaling vatbaar
Goeie kwaliteit prijs verhouding
Jammer en helaas, de rundvlees schotel de Luxe is onaangetast gebleven en heb ik weggegeven aan anderen. De Vis de Luxe was prima.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het zeer goed was en lekker. Complimenten daar voor.
Wij hebben de hapjes na onze bruilofstsceremonie door DSR laten verzorgen. Fijne en duidelijke communicatie vooraf. Bezorging was op tijd en de hapjes waren prima!
Altijd super kwaliteit en helemaal klantgericht
Het zag er allemaal zeer goed uit en smaakte ook erg lekker, werd mooi op tijd geleverd door Angela, een hele vriendelijke dame.
Wederom genoten van de heerlijke hapjes. Prima opgemaakt en zeer smakelijk!
Het was heerlijk
Lekkere tapas, mooi opgemaakt en heerlijk van smaak en grote keuze. Een duidelijke aanrader voor ieder die met een feestje zelf niet aan de slag wil.
De hapjes waren weer geweldig
Zeer gewaardeerde gerechten ,mooi opgemaakt en keurig op tijd bezorgd. Een aanrader voor een volgende verjaardag of feestelijke gebeurtenis.
Prettige en aangename ervaring .
Super lekkere hapjes. Vers bereid en keurig op tijd bezorgd.
De hapjes zijn gevarieerd en goed van smaak
Heerlijk eten, top bezorging
Goede levering en goede prijs voor de hapjes.
We bestelden voor het eerst bij DSR Food en dit is ons prima bevallen. Het bestelproces verloopt goed en de hapjes werden op het afgesproken tijdstip geleverd. Bovendien waren de hapjes erg lekker.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede