Al zeker 7 x gebruik van gemaakt altijd zeer goed en prima verzorgd
Top!
Zoals al eerdere bestelling gedaan te hebben en goed bevallen dus weer besteld Zou alleen(dat is persoonlijk)graag kruidenboter op het stokbrood onder de brie en rookvlees zien Vond het stokbrood een beetje droog
Goed verzorgd, netjes, en erg lekker.
Alles netjes en duidelijk. Vriendelijk geholpen. Lekkere hapjes, voor een gunstige prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prima kwaliteit eten en keurig op tijd geleverd.
Het was lekker vooral de saus bij het broodje beenham. We hadden ook niet anders verwacht.
Keurig
Het is altijd goed.
De bestelling was zo geplaatst op een duidelijke website. Ik heb bij de vestiging in Assen, Tom Legerstee, besteld. Vriendelijke jongeman, die met erg lekkere hapjes op de proppen kwam. Dit was niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.
Zeer mooi opgemaakte schalen met overheerlijke hapjes.Zeker een aanrader voor iedereen.
Onze bewoners hebben heerlijk genoten van de precies op maat, kleine gebakjes en ouderwetse hapjes.
Eigenlijk staat alles hierboven al
net als een kunstwerk, en de bezorging altijd op de tijd!!! ik blijf vaste klient, - en adviseer ook voor mijn gasten!!!
Goede communicatie heerlijk gegeten
zelfs op het laatste moment alles perfect geregeld
Hapjesschaal Extra en Hapjespan waren ruim voldoende en van grote kwaliteit; we hebben heerlijk gegeten!
Had nog niet eerder hapjes besteld, maar ga zeker weer eens doen. Gemakkelijk en ook lekker. Ook vriendelijk te woord gestaan aan telefoon en bij levering.
DSR Food heeft me nog nooit teleurgesteld Ben al 10 jaar klant Kan dit iedereen aanbevelen M.n. de vega hapjes zijn erg lekker De tappas doen het altijd goed op een feestje
De hapjes en petit fours werden op tijd gebracht. Zag er smakelijk en netjes uit en zo smaakte het ook. Was prima verzorgd.
Angelique (Goor) komt afspraken na en denkt met je mee. Hapjes waren heerlijk
het waa jammer dat de hele grote schalen niet in de koelkast pasten, zou de schalen in de kleinere formaat houden, maar gelukkig is het goed gekomen, en hadden we lieve buren waar het wel in de koelkast kon.
Mooi op tijd vriendelijk personeel Eten was heerlijk gasten hebben genoten Bedankt mede dankzij jullie eten was het een geslaagd feest. Familie Docter
Er wordt niet meer ivm drukte geleverd in odijk
Jammer dat u ons WEL beoordeelt terwijl u GEEN gebruik hebt gemaakt van onze catering. Uw bestelling kon helaas niet bezorgd worden i.v.m. extreme drukte. Er is u aangeboden om het zelf op te halen maar dit wilde u niet....
Hij is een lust voor het oog als de schalen bezorgd worden perfect meer kan ik niet zeggen tot de volgende keer.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede