Heerlijke hapjes, goede prijs - kwaliteit verhouding. Zeer gemakkelijk te bestellen via de website. Stond op de gekozen tijd klaar. Ideaal om zelf niet tijdens een drukke verjaardag in de keuken te hoeven staan!
Wederom geweldig. Hapjes zien er afwisselend en goed uit.
Eten is ruim voldoende en van goede kwaliteit Service is geweldig. Eten wordt gebracht en lege pan wordt opgehaald.
Lekkere steen happjes .
Xx
Zowel de bbq als de hapjesschaal waren prima verzorgd en meer dan voldoende. Fijn contact met de eigenaar.
Super service, lekker eten
Goede service, heerlijke salades
Was lekker en goed
Vriendelijk, en super service.
Zag er keurig uit, erg lekker
Iedereen vond de hapjes lekker en het zag er smakelijk uit. Ik heb er zelf nog iets warms bij gemaakt, mini vegetarische quiches. Misschien een tip om er iets warms bij te doen.
vond het bijzonder goed en lekker en goede bezorging
Top product, goede service. Alleen bij de grote Tapas plank, de.plank iets groter doen, bij het afhalen van het plastic valt er het een en ander van de plank af....
Heerlijke hapjes goede communicatie erg vriendelijk zoals altijd top geregeld niet voor niks een terugkerende klant ik ben erg tevreden
Via wat speurwerk op internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Ik wilde hapjes en salades voor mijn verjaardag. Een aantal keuzes gemaakt op een zeer overzichtelijke website en datum afgesproken. Netjes daarna telefonisch overleg en alles werd op afgesproken tijd geleverd. Keurig verpakt en de warme hapjes in opwarm pan. Goede kwaliteit en inderdaad de gasten waren onder de indruk! Mijn feest was geslaagd, mede door de feestelijke hapjes. Ik ga jullie zeker aanbevelen!
Prima catering!
Goede dienstverlening, ze waren op tijd met halen brengen. Kwaliteit en hoeveelheid was ook prima in orde.
Heerlijke tapas! Alleen enorm jammer dat ze hier geen punt meer zit voor verkoop
Goede service en heerlijke hapjes!
het kon niet beter
We zijn zeer tevreden
Geweldige service en goede kwaliteit
Lekkere hapjes en goede service.
Alles was geweldig
Josink Esweg 9