Weer heerlijke salades gehad. Iedereen dik tevreden. En weer mooi optijd bezorgt. Al met al top!!
Complimenten over de site, alles is goed te vinden. Er wordt goed gecommuniceerd tussen bedrijf en klant. Ga zo door! Dan blijven wij bestellen!
Al meerdere malen besteld weet dus wat ik kan verwachten
al meerder keren hier hapjes besteld. Wordt altijd netjes optijd geleverd, en dan hapjes vallen altijd goed in smaak!
Wordt altijd vriendelijk geholpen, als je via website besteld bijna gelijk terug gebeld voor afhandeling. Schalen zien er perfect uit en alles smaakt erg lekker, en genoeg keus.
Geweldige service Het was weer heerlijk gasten waren Enthousiast
Op internet wat dingen bekeken toen advies gevraagd zeer snelle reactie en goed advies, we laten na zondag weten wat we er van vonden. Maar tot nu toe met bestellen is het goed bevallen.
nvt
Fantastische service en lekkere hapjes
Genoten van de tapasplank en de smulschaal vlees. Zag er mooi verzorgd uit en smaakte heerlijk.
Nette opgemaakte schalen. Verse hapjes. Bezorgen netjes op tijd.
Kwaliteit van de producten die DRS food aflevert is prima, het enige minpuntje is naar mijn mening de bezorgkosten, deze staan niet echt in verhouding met de kosten van B.V. 1 bestelde hapjesschaal. ( 1 hapjesschaal a €17.00 bezorgkosten : €5.00 )
Wij hebben al ervaring met dsr food, is heel goed.
Buffet gekozen bij DSR food Arnhem, werd geweldig geholpen. Mooi op tijd bezorgd, ik kom zeker terug
Prima kwaliteit,stipte levering en prachtig verzorgd.
Vandaag een combinatie van high tea en hartige hapjes. Het was heerlijk en uitstekend verzorgd. We hebben er van genoten
We hebben een heerlijke verrassing mogen ontvangen. We kregen de lekkere 'High Tea in a box' als cadeau, dus wisten nergens van. Het was erg lekker, zag er mooi uit én de service was top! (ze hebben best ver gereden voor maar 1 box)
Idem
Net zoals vorig jaar weer fantastisch opgemaakte schalen ontvangen. Volgend jaar zullen wij wederom kiezen voor de kwaliteit en vriendelijkheid van DSR food.
Eten was heerlijk! Alles was netjes geregeld.
Erg lekker
Goede kwaliteit , prijs perfect, super goede vriendelijke service .
Vandaag heerlijke verjaardag gehad mede door de hapjes en salades. Vooral de visschotel was erg lekker en mooi opgemaakt.
Service zoals afgesproken. Verzorgd verpakt en makkelijk uit te serveren.
in een woord erg goedkeurig op tijd
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website