Op tijd klaar, perfect geregeld en bovenal iedereen (al onze gasten en wijzelf) vonden het lekker en bovenal er goed uitzien
Bedankt voor jullie mooie beoordeling!
Lekker gegeten
Wij hebben de High Tea in a box besteld. We misten wel de scones met cream, wat het echt Engels maakt en wat warme dingetjes, maar verder was het prima. De sandwiches en wraps erg lekker.
De clotted cream met scones zitten bij de High tea Basis en de High tea de Luxe. Warme quiche en warme kip-ragout zitten bij de High tea de Luxe. Kostentechnisch passen deze ingrediënten helaas niet in de High-tea-in-a-box. https://www.dsrfood.nl/product-categorie/high-tea/ Wellicht de volgende keer een iets duurdere variant nemen om het echt Engels te maken?
Voor mijn werk verschillende schalen met hapjes besteld. Het zag er keurig uit en het smaakte heerlijk!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag tot een volgende keer!
Niet zoveel aan toe te voegen.... De gevulde eieren, die gaan altijd t hardst
Bedankt voor uw mooie beoordeling, de gevulde eieren gaan inderdaad altijd snel op!
Altijd een succes , en veel complimenten
ik had de hapjes plak en de smulschotel en het was echt heerlijk , we hebben er van genoten .
Mooi om te lezen dat jullie ervan genoten hebben!
De schalen zagen er mooi opgemaakt uit. We hebben heerlijk gegeten.
Altijd goed, lekker en optijd. Geweldige service
Goed verzorgt
X
Prima en goed verzorgd en alles was lekker en zag er mooi uit
Zag er goed verzorgd uit En smaakte van tasties
Heb vaker happen van DSR gehad dus wist wat er aan kwam. We hebben weer heerlijk kunnen smullen. Well done DSR. Tot de volgende keer
Graag gedaan, tot een volgende keer!
De hapjes waren weer heel goed verzorgd. Zoals altijd, zeer vriendelijk en een vlotte bezorging
We zijn zeer tevreden over de hapjes en het gebak..zullen dit zeker vaker doen ..dank voor de goede service
'Gemak dient de mens' Gebakjes en hapjes in één levering, dan ben je in één keer klaar.
Alle bewoners van Odion Boelenspark waren enthousiast over de High Tea. Het smaakt naar vaker.
Deal! Graag tot een volgende keer.
Lovende reacties van de gasten. Alles was zo op.
ging het ophalen,zeer vriendelijk ontvangen.en het eten s,avonds heerlijk,goede ervaring geweest, ook door verteld aan anderen. mvg c.egger
Heerlijke hapjes, mooi gepresenteerd en prima verpakt voor vervoer
Voor elke gelegenheid en elk budget is er een passend en heerlijk assortiment!
Prima op tijd bezorgd
Ik heb de high tea in a box kado gedaan. De eerste reactie was: " oh wat leuk" . Nadien helemaal enthousiast. Alles is heerlijk van smaak is. Alles ruim voldoende en gevarieerd. Dus voor herhaling vatbaar.
Veel mensen doen elkaar een High-Tea-in-a-box cadeau. De reacties zijn altijd heel erg leuk!
het was een schaal vol lekkers waar we met de kinderen van hebben genoten .
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede