Lekkere hapjes, en top service!
Wij hebben een vlees - en visschotel besteld. Bezorgd op 1-ste Kerstdag. Wat een service. De schotels waren mooi opgemaakt. De kwaliteit van zowel vlees als vis was prima. Ook de bijproducten waren van mooie kwaliteit. Heerlijk gegeten en meer dan voldoende. Hier bestellen is voor ons voor herhaling vatbaar. Niets dan lof voor de mensen van locatie Apeldoorn. Met viendelijke groet, Ine en Jan Luttikhuis
Vriendelijke mensen, eten goed van kwaliteit alleen de nasi vond iedereen behoorlijk scherp, maar verder echt een aanrader!!
Prima geleverd en zeker een aanrader!
Het telefonisch bestellen gaat er altijd vriendelijk en gezellig aan toe. Het bezorgen is altijd op tijd en ook hier weer een zeer vriendelijk persoon. Alleen deze keer een klein dingetje. De ham om de asperges en bij de salade had een naar smaakje wat wij als "bedorven" ervaarde. De hapjes, zoals altijd, werden door de gasten en ons als heerlijk ervaren. De salade vonden wij een beetje tegen vallen qua smaak. Zeker niet zoals deze er uitzag. Dat was prachtig.
De afhandeling van de man bij het filiaal was prettig te noemen. Gastvrij vriendelijk en enthousiast. De kwaliteit was echter wisselend. Met name groente en fruit waren zeer matig. Stoofpotje en been ham daarentegen goed maar de kip in roomsaus flauw en veel te weinig saus. De bavarois was lekker. Om eerlijk te zijn heb ik bij andere cateraars voor dezelfde prijs wel eens betere kwaliteit gehad André
Ik vond het vlees wat smakelaas
Jammer dat het niet in de smaak viel, over smaak valt niet te twisten. Volgende keer wellicht een andere schaal of partypan nemen?
Ik werd telefonisch zeer klantvriendelijk te woord gestaan en het eten was heerlijk. De hoeveelheid en de kwaliteit van het eten was goed. Wij hadden een hapjessteen en de dolle pret box. Ook het ophalen van de steen die we in bruikleen hadden was goed geregeld.
Op de site stond duidelijk vermeld dat er ook op tweede kerstdag geleverd kon worden. Helaas kreeg ik in een hele duidelijke mail te horen dat als ik goed gelezen had er stond dat dat niet mogelijk was. Ook werd er niet aangeboden om twee dagen eerder de hapjes op te halen zodat we toch nog iets hadden. Gelukkig vonden we deze service wel bij een andere cateraar.
Erg jammer dat u ons beoordeelt terwijl u helemaal geen catering heeft ontvangen! - We hebben u duidelijk uitgelegd dat we volgeboekt zijn en dit stond ook vermeld tijdens het bestelproces (en op uw reservering/bevestiging) - DSR food levert geen hapjesschalen twee dagen van te voren, als andere cateraars dit wel doen dan wensen wij u veel succes bij een andere cateraar met die 'service'!
Het zag er supergoed uit Het was lekker en veel voor weinig geld We weten jullie nu te vinden en zeggen het voort
Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag tot een volgende keer!
Voor de eerste keer bij DSR besteld, zeer tevreden.
Het was allemaal goed geregeld en lekker!!
Prima hapjes schotel, erg lekker en vers.
De schalen zagen er fantastisch uit maar waren ook bijzonder lekker. Ook mag er vermeld geworden dat na een foutje met betaling er gelijk actie werd ondernomen en na 1 uur het al was opgelost. Zo zie je maar heerlijke hapjes echt lekker maar de service ook goed!!
Goed op tijd geleverd
Keurige service en mooi opgemaakte schaal.
Had een hapjespan en salade allebij prima en goede prijs
Super service, John is erg vriendelijk, erg lekkere brorrelplank besteld voor 2e kerstdag.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
1e kerstdag een high tea in een doos voor 4 personen. Zag er mooi uit en voldoende voor een lichte maaltijd. 2e kerstdag 2 mooie hapjesschalen. 1 vis, 1 vlees. Allebei voor 4 personen en met de stokbroodjes erbij een gezellige avondmaaltijd voor 4 personen. Alles vers en mooi opgemaakt.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag tot een volgende keer!
Het was heerlijk. Vooral de zalmwraps.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Heerlijke hapjes, mooie variaties in smaken
Heb het hierboven al beschreven. Was gewoon erg goed
Top! Graag gedaan!
Goed eten en goed verzorgt
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Heerlijk gegeten. Ga er vaker bestellen
Deal! Graag tot een volgende keer.
Mooi opgemaakte schalen en het was ook heerlijk.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede