Met de Kerst hadden we een zalmsalade de luxe en oudejaarsdag een hapjesschaal. De zalmsalade vonden we wat zuur en er was weinig garnering. deze viel ons iets tegen. De hapjesschaal was prima
Vriendelijke medewerkers en zeer flexibel met ophalen en inleveren van mijn hapjespan. Kwaliteit van de hapjes was ook helemaal in orde,
De hapjes waren lekker en verzorgd.
Wij waren heel tevreden over hetgeen wij 1e kerstdag besteld hadden. Alles was heerlijk, zag er feestelijk uit en werd netjes thuisbezorgd.
alleen de augurken rolletjes waren wat zuurder dan ik gewend ben. verder alles erg lekker.
Mooi op tijd super vriendelijke bezorger. Wij gaan zeker voor jullie reclame maken. En wij zullen nog meer bij jullie gaan bestellen.
De hapjes waren heerlijk en gevarieerd en de bezorger stond keurig op tijd op de stoep. Onze complimenten.
Prima verzorgd; goed geholpen; aardige mensen; eten prima
Goed,goed gevulde hapjesschaal
Wij hadden de warme Hapjespan en een schaal met koude hapjes. Gewoon perfect.
Ik vond wat ik heb gekregen..voor mijn geld...niet na waarde erg jammer had best wel goeie ervaring..kweet niet of ik de volgende keer wel ga bestellen..
Een goede kwaliteit prijs.
Goede service Mooi op tijd Prachtige schalen ontvangen
Je krijgt waar voor je geld. Ik had de smulschaal en daar hebben we met vier ruim van gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb 2 x bij jullie besteld voor mijn woongroep. We waren zeer tevreden en zeker een aanrader
Het eten was vers, maar wel een beetje zaai....geen uitjes op de haring...stokbrood met zalm zat verder ook niets onder (roomkaas) ... Dat is wel jammer...miste de puntjes op de I.
De bestelde smulschalen waren groter dan verwacht. Meer dan voldoende op de schalen. En zeer goede kwaliteit
Alles was prima geregeld en verzorgd heel veel keus en natuurlijk zag het er mooi en lekker uit en smaakt ook heerlijk!
De smaak was goed en we hadden hier genoeg aan
hapjes waren erg lekker .
Zoals al eerder vermeld waren de hapjes heel erg lekker. Echt een aanrader.
Goede service ...heerlijk gegeten van de hapjes schaal. Al met al toppie!!!
We hebben genoten van alle hapjes
Huzarensalade de luxe besteld. Weinig salade, wel heel veel slablaadjes en plakjes worst er omheen. Ik zou volgende keer voor de gewone ipv de luxe kiezen als het om de salade gaat! Maak afhalen mogelijk, 5 euro voor het bezorgen maakt een salade van €31 best prijzig, vooral als je m liever af wilde halen (en we misschien wel iets verwend waren met een eerdere cateraar). Uiteindelijk dus prima maar niet bijzonder...
Erg mooi opgemaakte salades, Lekker eten, buffet luxe, en vriendelijke personeel. Ruim op tijd gebracht.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede