De bestelling kwam overeen met wat er op de foto’s stond. Hapjes waren lekker en bezorging volgens plan. Niets op aan te merken, gewoon goed!
echt fantastisch eten mooie opmaak en heerlijk
Erg lekker makkelijk te bestellen en bezorging geheel corona proof en zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar en zal jullie zeker aanbevelen
De service is uitstekend. Snelle verwerking van de bestelling, bezorging perfect. De high tea was lekker, alleen veel zoetigheid en nogal 'goedkoop'. Grote mate van Hanos uitstraling, meeste kont uit de verpakking/fabriek. Weinig hartig, maar wel wat er was, was erg lekker. Persoonlijk zo ik liever een betere balans hier in zien, mag dan ook zeker iets duurder zijn. Niet voor herhaling vatbaar, eerdere bestellingen met hapjes daarentegen waren zeer goed. Voor high tea raad ik jullie niet aan, hapjes absoluut wel
2keer besteld alles goed afgehandeld en erg lekker
Er wordt snel gereageerd, schalen zagen er prachtig uit en smaakten heerlijk
Komen afspraken goed na, bereidwillig voor overleg. eten ziet er goed en verzorgd uit.
Keurig op tijd, lekkere hapjes, goed verzorgd
Het werd keurig op tijd gebracht, door een vriendelijke meneer. Het zag er gezellig uit, ondanks dat het in een doos zat. Heerlijk gegeten met zijn vieren. We kregen niet gelijk alles op. Wel weinig dingen zelf bereid. Maar dat maakt voor de smaak niet uit!
Lekkere en verse hapjes
Ik kon het annuleren ivm nieuwe coronaregels. Top. Ik kom zeker bij jullie bestellen zodra het weer mogelijk is.
Prima contact, levering en kwaliteit
De hoeveelheid was prima (high tea), maar miste beetje de sla bij de wrap, en sandwich.
De hapjes zijn geweldig, netjes verzorgd en keurig op afgesproken tijd bezorgd
Super vriendelijke, attente service. Feestelijke catering die enorm ontzorgt. Inmiddels hebben we dit concept omarmd voor feestdagen (zoals Kerst) en verjaardagen. Ontspannen feest vieren én lekker tafelen.
Ik heb de borrelplank besteld, een echte aanrader, super tevreden, iedereen vond het lekker en ze zien er erg smakelijk uit.
n.v.t.
Wij hadden een schaal met hapjes besteld. Deze was keurig verzorgd en erg lekker. Ik zou er een volgende keer zeker weer naar toe gaan en ik denk dat Dennis er wat klanten bij krijgt.
Op tijd bezorgd. Goed en lekker gegeten.
Lekker eten, goed en snel contact met de vestiging!
De schaal was afgezien van de gehaktballetjes weer goed. De balletjes waren heel erg droog...zagen er ook niet mooi uit.
zeer goed
Goede afspraken en correcte afhandeling! Verzorgd en smakelijk klaargemaakt.
Heel goed en fijn geholpen door Marco
wij hebben een high tea voor 3 besteld, werd netjes op tijd geleverd. We hebben er zelf nog wat echt verse dingetjes aan toegevoegd en toen was het meer dan genoeg voor 6 personen.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website