Keurig op tijd bezorgd, alles was heerlijk, zal zeker nog een keer een high tea bij jullie bestellen
Snelle reactie op bestelling, Levering volgens afspraak.
We hebben heerlijk genoten van een Hollandse box. Goede service
Zie hierboven
De high teabox was super verzorgd. Keurig op tijd gebracht. We hebben ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Altijd keurig en netjes optijd geleverd
fantastische service.
De tapas op plank waren mooi opgemaakt. De service was snel. En het belangrijkste is dat het lekker was.
Goede kwaliteit, goede prijs
De hapjes waren prima en erg lekker.
Zag er goed uit en smaakte lekker! Gevulde eitjes mochten wel iets pittiger waren een beetje flauw.
Wij bestellen vaker hapjes voor verjaardagen en ze zijn altijd lekker en het ziet er heel goed uit. Zeer tevreden
De geleverde hapjes kwamen keurig op tijd, waren netjes gekoeld vervoerd. De schaal was mooi opgemaakt, de hapjes waren vers en erg lekker. We hebben echt genoten!
Snelle reactie. Netjes aangeleverd. Smaakte prima.
Mooi en lekker thuis uit eten.
Al meerdere malen besteld. Zowel hapjesschalen als brunch. Altijd goed en lekker.
Voor het eerst een bestelling hier gedaan voor een HighTea box. Prima service, komen afspraak goed na. Alles prima verzorgd. Nette prijs. Zeker aan te raden!
Persoonlijk contact was erg prettig, fijne medewerking en alles volgens planning. Gerechtjes waren mooi om te zien, goed van smaak en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!
High tea voor mn moeder besteld vpor moederdag. Ze was enorm verrast. Zag er uitstekend uit en smaakte heerlijk. Ze heeft genoten, ik dus ook
Lekker eten voor een goede prijs, uitstekende service, iedereen (Incl ikzelf) was zeer tevreden over de verschillende gerechten (Buffet Royal in ons geval). Meer dan genoeg, er was nog wat over voor savonds. Netjes op tijd en vooraf gecommuniceerd. Alles volgens afspraak geregeld.
Was goed verzorgd, zag er goed uit en was heerlijk. Ga zo door, tot de volgende bestelling!
Alles werd op tijd bezorgd voor 10 personen. Iedereen was tevreden over de kwaliteit van het eten. Zeker gezien de prijs die erg mee viel, 18,50 pp. Andere dag spulletjes buitengezet die netjes opgehaald werden.
Op de website staat dat het inclusief bbq, gas, bestek en servies is. In de bevestiging staat dat het zonder bbq is maar met bestek en advies. Uiteindelijk wordt er geen bestek en servies geleverd en de bbq tegen een meerprijs. Vlees was prima. Wel weinig stokbrood (4 kleine stokbroodjes voor 12 personen).
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede