Hapjes zijn heerlijk en goed verzorgd.
Goede service, vriendelijk personeel en goede kwaliteit
ik moest helaas mijn bestelling afzeggen, omdat mijn man op de ic was opgenomen vlak voor zijn verjaardag Ik werd vriendelijk en vol begrip geholpen. Dank daarvoor
Ziet er heerlijk en verzorgt, uit,complimenten van de gasten waarvan 2 ook bij jullie een bestelling hebben geplaatst.
Op 16 oktober bestelling geplaatst Een bevestiging gehad van de hapjes die besteld waren dus er vanuitgaande dat de hapjes geleverd worden tussen 10 en 12 op 10 november maar de levering bleef uit! Gebeld maar werd uiteindelijk teruggebeld toen iedereen al weg was en ik de hapjes of wat er dan nog zou kunnen komen niet meer nodig had!
Heerlijke hapjes zoals op de foto. Goed verzorgd en geleverd conform afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden!
nette hapjes , gehaktballen zijn van mindere kwaliteit als ik ze ken van vroeger
Via mond op mond reclame enqedsite
Veel variatie in de hapjes schalen, dus voor ieder wat wils. En gemakkelijk dat jezelf niet lang in de keuken hoeft te staan.
W
Heerlijke hapjes. Ook glutenvrij en vegan. Fantastisch!!
Voor mijn verjaardag 2 Hapjesschalen besteld. Het zag er weer heel goed uit. En mijn gasten hebben er heerlijk van gesmuld. Tot op het laatste hapje opgegaan. Voor mijzelf ook relaxed, geen gestress met inkopen en klaarmaken van eigengemaakte hapjes. Helemaal top en ik vond het ook heel smakelijk. We zullen zeker met volgende verjaardagen/feestjes opnieuw bestellen. We kregen ook regelmatig vragen van wie we de hapjes hadden. Dus zeker DSR Food vermeld.
De hapjes zijn altijd heerlijk
Was weer lekker
Naar verwachting
Het goed verzorgd hapjes waren met zorg klaar gemaakt
Ik heb laatst een bestelling geplaatst voor een aantal snacks. Ik vier een tien jarig bestaan van mijn bedrijf. De fotos komen NIET overheen met wat er wordt bezorgd. Dat wordt nergens gemeld en de levering ziet er triest uit.
Paar x geprobeerd contact op te nemen, afspraken te maken. Liep niet lekker, zou dit bedrijf niet aanbevelen.
Al verschillende malen via de vereniging besteld. Daarom ditmaal ook privé. Goede prijs-kwaliteit. Misschien ervaren mensen dit anders, maar je wordt geheel ontzorgd. Lekker eten, voldoende en voldoende hoeveelheid. Bezorging precies conform afspraak.
De hapjes waren vers, gevarieerd en lekker. 2 schalen gehad, niets overgebleven.
Goed en snel geregeld.
Wij en onze gasten hebben genoten van de heerlijke hapjes! Super vers en heerlijk van smaak!
De hapjes die we besteld hadden waren heerlijk, en de betaling kan via de pin en contact, fit is echt een aanrader, de volgende keer bestellen we hier weer
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede