Voor een condoleance hebben wij een respect volle service gehad met heerlijke broodjes , soep en een high tea.
Altijd goed.
Heel makkelijk en snel geregeld, netjes op tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten.
Heerlijke borrelplanken! Contact is netjes verlopen en het is netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd. Super!!
Ziet er prima uit smaak is helemaal goed kortom een fijne en lekkere ervaring.
De Amuses waren erg lekker en het zag er ook ontzettend goed uit.
Altijd goed en erg betrouwbaar
De schalen met de hapjes zien er smakelijk uit, de planken met tapas zien er fantastisch uit. Het smaakt allemaal voortreffelijk. Prima bezorg service.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, daar worden wij blij van!
Inmiddels heb ik al vele malen gebruik gemaakt van de service van DSR food, tot grote tevredenheid. Afgelopen vrijdag weer, een high tea voor een lieve vriendin. Prima op tijd geleverd, was weer goed verzorgd en heerlijk! Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we van de heerlijkheden van DSR hebben mogen proeven! Nogmaals dank!
Ik wilde een bestelling plaatsen maar kon niet meteen afrekenen, daardoor kwam de rekening terecht bij degene die het cadeau ontving. Jammer dus.
Inderdaad jammer.... We hebben u vooraf een email gestuurd met daarin een voorstel met betalingsmogelijkheden: - contant bij aflevering - middels PIN bij aflevering - vooraf via betaalverzoek (Tikkie) Dat u hierop niet reageert kan onze vestiging natuurlijk niets aan doen. Indien u een webshop/mail moeilijk vindt kunt u een volgende bestelling wel telefonisch doorgeven.
Alweer goed
Ik heb nu een paar keer iets besteld, en zeker niet de laatste keer. Ben zelf helemaal weg van de smulschaal. Daar zit voor elk wat wils bij. Ga zo door. Ik zal ook flink reclame voor jullie maken.
Gemakkelijk online bestellen, ruim voldoende hoeveelheid. Netjes verzorgd, verse producten en heerlijk van smaak. Levering volgens afspraak.
Prima verzorgd en volgens afspraak
We waren aan de late kant met bestellen ,maar prima geholpen. zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb het laten bezorgen op de trouwdag van mijn zoon, dit was zijn reactie: de bezorging was zeer vriendelijk en attent, het eten geweldig. De tapas zag er goed verzorgd uit en was zeer smakelijk!!
Wij waren heel tevreden over de hightea. Zat genoeg in en heel erg lekker.
Zeer goed en erg lekker
Vriendelijke mensen, goede kwaliteit en hoeveelheid. Echt een aanrader.
Een ideale manier om vanuit Canada een verrassing te laten bezorgen bij familie. Ik bestelde High Tea en Tapas schaal en alles werd uitstekend verzorgd, van bestellen, communicatie, levering op het afgesproken tijdstip tot de kwaliteit van de schalen. Thank you Arjan!!!!
You're welcome! Bedankt voor de mooie beoordeling vanuit Canada.
Gehakt balletjes waren bevroren ,
Ik had de high tea box besteld. Was erg lekker eten! Goed verzorgd. Communicatie liep wat stroef, omdat ze aangaven het erg druk te hebben. In de beschrijving stond dat er zakjes thee bij zaten, die vonden wij niet terug in de box helaas. Verder waren de hapjes en broodjes erg smakelijk. Niets op aan te merken op het eten verder.
Het was lekker en zag er verzorgd uit, Ik zou alleen de eieren niet meer op de salade leggen maar gescheiden houden.
Zal zeker vaker bestellen, ook als ik eters krijg.
Graag gedaan en tot een volgende keer!
Mijn beste vriendin en ik hebben een high tea box besteld. Contact was goed en snel , de levering was goed. De high tea box is een aanrader wij hebben echt genoten ervan. Gaan dit zeker vaker doen. De sandwich met kaas en spread was mega lekker.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website