Vega schaal . Was prima, maar relatief veel erg grote hapje s, overigens lekkere, geitenkaas. Verder prima!!!!!!!!!!
de hapjes worden thuis gebracht je hoeft er verder niks meer aan te doen ze waren superlekker de mensen vragen ook waar komen de hapjes vandaan volgende feestje bestel ik weer grandioos
Royale hapjes qua omvang en heerlijk vers. Op de EK schaal zit wel veel (verschillende soorten) worst. Dus was het wel even vechten om de gevulde eitjes.
Keurig afgeleverd, mooi opgemaakt en goed van smaak.
Drie soorten salades besteld (huzaren, zalm en aardappel). Waren voor 10 personen meer dan genoeg. Werd netjes op tijd geleverx. Is voor herhaling vatbaar. Top service...
heerlijke hapjes zeker voor herhaling vatbaar
Goede service bezorging op zondag
Goed contact Lekkere hapjes Voldoende Voor iedereen wat
Perfecte service en die hapjes schotel was perfect
Zeer duidelijke site, snel reactie en zeer vriendelijk ontvangst en super lekker
Enige minpuntje: de grootte van de doos, paste niet in de koelkast dus moest ik alles overhevelen op kleinere schalen. Volgende keer vraag ik om kleinere verpakking. Het zag er allemaal héél mooi uit.
De complete cateringdoos past inderdaad niet in de koelkast, maar de schaal die er in zit wel! Deze past in elke reguliere koelkast. Wanneer we het op twee kleinere schalen opmaken mist u twee koelkast-schappen en waar moet de drank en het gebak dan in?
Fijne communicatie en het was top geregeld zo. En het was SUPER lekker zeker nog eens bestellen.
Deal! Bedankt voor uw mooie beoordelingen en graag tot een volgende keer.
goede prijs /kwaliteitverhouding smaak goed gevarieerd
Geweldig mooi opgemaakte en lekkere visschaal en een goed verzorgde kerrieschaal waar niemand af kon blijven. Er werd bij herhaling op geschept en alles ging schoon op.
Het was erg lekker en uiteindelijk meer als voldoende. Op tijd bezorgd. Zeker een herhaling waard.
De schaal om 11 uur opgehaald, thuis in de koelkast en pas om 9 uur 's avonds voorgezet. We waren met z'n 4-en en het was een goede hoeveelheid. Op drie hapjes na was alles op. We zijn niet allemaal vegetarisch, toch vond iedereen het heel lekker. Daarnaast is het natuurlijk gemakkelijk, je kunt de hele avond lekker blijven zitten en genieten van het gezelschap.
De schaal werd op de afgesproken tijd bezorgd en was met diversiteit aan hapjes een succes voor een avond gezelligheid.
Het ziet er allemaal top uit, uitstekende kwaliteit en versheid. Wil je iets afwijkend? Geen probleem alles wordt piekfijn opgelost. Alle hulde voor Marco van DSR FOOD Apeldoorn.
Alles goed
Prima ervaring
Om het klusteam te bedanken een lekkere lunch besteld bestaande uit een schaal huzarensalade en een schaal hapjes. Zelf eat stokbrood erbij afgebakken en 2 dagen super lekker van gegeten.
in overleg de bezorgtijd kunnen aanpassen naar een door ons gewenst tijdstip. Heerlijk lekkers en ruime keuze hapjes. Onze bruiloftgasten hebben gesmikkeld en wij hadden er geen omkijken naar. Chapeau!!
Super snel geregeld en alles lekker vers. Top!!
De gemaakte afspraken keurig nagekomen.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede