Wij hebben meerdere keren gebruik gemaakt van DSR food catering Marco weet elke keer weer top kwaliteit te leveren super knap hoor .
Altijd goede service en lekkere hapjes
Een hapjes schaal besteld voor de 2de verjaardag van ons meisje, en het was helemaal geweldig! Het zag er geweldig uit, en het was heerlijk!
Ik vond het jammer dat als ik voor een bepaald tijdstip kies ik dan een mail krijg dat het tijdstip veranderd is ivm drukte (dan moet je die optie weghalen) En ik vond de grootte van de gekozen plank tegenvallen.
- Het te kiezen tijdstip is een gewenst-tijdstip en gaat altijd in overleg met de klant. - De grootte van de tapasplanken staan duidelijke aangegeven in centimeters.
De service was prima evenals de kwaliteit. Kortom voor herhaling vatbaar.
Een heerlijke tapas lunch, verzorgt door Patrick. Lekker en weer eens wat anders dan taart!
Hapjes waren prima, mooie prijs kwaliteit verhouding. Alleen de champignons van de vegetarische schotel waren niet lekker en bleven dus over. De rest schoon op
Heerlijke hapjes voor een betaalbare prijs. Het was perfect. Ook complimenten voor Marco hoe hij met klanten omgaat. Super service!
Was netjes
Heb jullie naam al aan iedereen verteld zo tevreden zijn wij.
Leuk om te lezen dat jullie tevreden zijn met DSR food Made!
Al meermaals besteld bij DSR. Zeer tevreden over de hapjes. Genoeg keuze mogelijkheden. Altijd een snelle reactie op de bestelling en de afspraken worden altijd nagekomen.
Leuk om te lezen dat jullie tevreden zijn met DSR food Oldenzaal!
De hapjes waren heerlijk, zagen er prima uit. keurig verzorgd.
ik blijf tot mijn leven - klant
Het was weer super lekker. En netjes optijd gebracht. Echt een aanrader
Zager mooi uit en was ook heel lekker
Was super netjes verzorgd erg lekker en op tijd
De website was duidelijk in verwachtingen, breed assortiment. Ik bestelde vis-en vegetarische hapjesschotel Alles was van prima kwaliteit. Het enige wat wellicht kan worden toegevoegd, is een paar hapjes die wat ‘pittiger’ zijn. Vind de smaken teveel op elkaar lijken.
Bedankt voor uw mooie beoordeling voor DSR food Den Haag! PS: Op onze tapasplanken liggen wel pittige peppadews (gevulde pepertjes) ;-)
Mijn ervaring met DSR food was prima,alles keurig verzorgd !
Fijne ervaring ..zeker voor een volgende keer
lekker en netjes verzorgd
Heel plezierig en helemaal in lijn met al onze andere goede ervaringen met DSR
Mooi om te lezen dat jullie tevreden zijn met DSR food Bollenstreek!
Goed verzorgde schaal voor een redelijke prijs. Bezorging op tijd en zoals afgesproken
Heel erg tevreden zag er allemaal prachtig uit , Was erg lekker Allemaal goed verzorgd Service was heel goed Keurig op tijd Was voor een babyshower Zeker voor herhaling vatbaar ! En ik zal ook iedereen aanraden om bij jullie te bestellen . Mijn complimente ,
Perfect! Goede service, alles mogelijk in overleg. Klantvriendelijk. Kwaliteit van het eten is perfect en super lekker.
Het was uitstekend erg lekker goed verzorgd Zeker beslist voor een volgende keer. Gr. Gea van buren
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede