Mooi opgemaakt en erg lekker! Niet duur✔
bezorgkosten komen pas als je al besteld hebt dat is jammer
Na bestelling te hebben geplaatst snelle reactie. Alles werd netjes geleverd tot in de keuken. De high tea en hapjes schaal zagen er netjes en verzorgd uit. Alles was even lekker. Wanneer wij weer iets te vieren hebben bestel ik het weer bij dsr-food! Nogmaals bedankt!
Vier heerlijke hapjes schalen gehad en ze waren geweldig! Complimenten.
Vanwege een klein feestje hebben wij 2 hapjes schalen besteld. Bij het ophalen van de hapjes werden we vriendelijk geholpen. De kwaliteit van de schalen was uitstekend, het heeft heerlijk gesmaakt.
Duidelijke site, goede service en heerlijke hapjes
Gewoon goed
Prijs kwaliteit en service prima
Ik raad DSR Zwolle echt aan bij uw catering....groot of klein! De beste in zijn soort!
Helaas ben ik niet zo te spreken over de kwaliteit van de hapjes.
Mooie producten en goede service.
Gewoon goed
Goede ervaringen. Goeie hapjes. Prijs kwaliteit is super.
Was uitstekend verzorgd
Lekker eten, er was ruim voldoende.
Bestellen, afspreken en afleveren allemaal prima.
Eten was perfect, en niet geheel onbelangrijk het was echt niet duur! Zeker een aanrader voor iedereen!
Bestelling verliep vlot, de catering was heerlijk en het persoonlijke contact met de vestiging Grootegast was heel prettig.
Fijn dat er telefonisch na bestelling contact wordt opgenomen om alles nog eens door te nemen
hele goede service en het eten was echt super lekker voor herhaling vatbaar
Voldoende
Goede hapjes, divers, goed contact over tijdstip ophalen (of brengen) en zag er mooi uit.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede