Jullie krijgen de volgende bestelling van de week binnen van kennissen genaamd visser Jullie zijn geweldig
Ik bestel al jaren bij DSR en het is al jaren goed. Vriendelijke mensen die het eten met passie maken. En ik? Ik hoef niet te sjouwen met boodschappen, ik zit niet met restjes en ik hoef geen uren in de keuken te staan. Maar we kunnen wel met ons allen genieten.
Wij als familie hebben genoten van alles wat we hadden besteld, voor herhaling vatbaar!!!!!!!! en nog als toevoeging, het brood was ook top!
Goede producten, mooi op tijd geleverd en opgehaald. Vriendelijk en begripvol.
Onze ervaring met DSR Food is elke keer weer uitstekend, vriendelijke mensen en er is altijd overleg mogelijk. Ook behulpzaam bij het naar de auto brengen van de schaal.
Zag er geweldig uit. Prachtig opgemaakt op de schaal. Alle gasten hebben er van genoten. De vleessalade was helemaal top, rijkelijk belegd en versierd Kortom, top!!!
Netjes verzorgd.
Goeie Kwaliteit,meer dan genoeg in 1 woord TOP.
Prima hapjes, goede kwaliteit. Veel keuze
Heerlijke broodjes en hapjes, keurig verzorgd en erg feestelijk.
naar volle teverdenheid
Goede service/ goede kwaliteit
Kwaliteit was goed.
prima verzorgd
De schalen met hapjes waren prima! Makkelijk te bestellen en prettig contact mbt ophalen. Zeer prettige eerste ervaring!
Goede service, vriendelijke mensen en op tijd geleverd.
Veel keus lekker vers en smaakvol
Heel tevreden!
Heel erg goed zeker een aanrader
Zag er goed uit op de site in werkelijkheid nog beter.
Hapjesschalen besteld, het zag er goed uit, gevarieerd en het was lekker, en ruim voldoende. Het werd keurig tegen betaling thuis bezorgd.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede