Mooie schalen in een goede verpakking. Hapjes waren van een prima kwaliteit en een ruime variatie. Een aanrader!
Het zag er weer heerlijk en zeer verzorgd uit. En het smaakte ook weer heerlijk! Zeker een aanrader.
makkelijk bestellen, gemakkelijk afhalen, uitgebreid assortiment.
Dit was mijn 1e kennismaking, van bestelling tot levering prima geregeld. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Brede keuze hapjes gingen glad op
Was goed verzorgd en heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar
Mooi om te lezen dat jullie tevreden zijn met DSR food, graag tot een volgende keer!
Je krijg wat je verwacht, smaak zou iets verfijnder kunnen zijn maar zeker niet slecht
Heel goede ervaring en het eten was super goed
Mooi dat jullie tevreden zijn met DSR food, graag tot een volgende keer!
Eerder deed ik alle voorbereiding zelf voor onze feesten, maar wegens slechtere gezondheid was dat nu niet mogelijk. Online vond ik de selectie, prijs en beoordelingen van DSR goed en de bestelling verliep erg soepel. Op de dag werd het eten super mooi geleverd op etageres en boorden. Er was heel veel, de kwaliteit was hoog, en de variatie mooi. De gasten hebben erg van genoten. Bedankt voor alle steun. Mede dankzij DSR hebben wij kunnen genieten van het feest. Bedankt!
Mooi om te lezen dat wij onderdeel waren van een geslaagd feest! Daar doen we het voor, top!
Hapjesschaal zag er mooi uit. De hapjes waren heerlijk.
Zelfs op zondag bezorgen vind ik helemaal geweldig!!! Lekker en vers!!
Heerlijke hapjesschalen besteld. Prachtig verpakt en afgeleverd, door een vriendelijke man.
Het was prima in orde en was heerlijk voor herhaling vatbaar
Super goed verzorgd en lekker heb van me gasten alleen ma positief bericht gehad
Ik had de bezorging om 13 uur aangevraagd, maar de hapjes werden al om 11:30 uur bezorgd zonder aankondiging of verklaring behalve de melding dat men wat eerder was. Hierdoor moest ik met veel pijn en moeite al de hapjes in bakjes overzetten om in de koelkast te bewaren wat maar ternauwernood lukte. De schalen zijn niet ingericht om in een reguliere koelkast te passen. Al met al toch nog behoorlijk wat werk gehad aan de hapjes, terwijl dat de voornaamste reden was om het uit te besteden. Hapjes waren wel lekker!
We kunnen helaas niet op de minuut nauwkeurig bezorgen en komen wel eens te vroeg. Maar beter te vroeg dan te laat. Ook als we precies op tijd leveren moet u de hapjes in de koeling bewaren tot u er mee rond gaat. Jammer dat u alle hapjes heeft overgepakt, dit was niet nodig geweest. Onze schalen passen in elke reguliere koelkast (we maken honderden schalen per week), u moet ze dan wel even uit de cateringdoos halen en een beetje schuin/diagonaal er in plaatsen. Mooi om te lezen dat u onze hapjes wel lekker vindt!
Ik had een hapjesschaal besteld. De hapjes waren voortreffelijk en het werd ook nog op zondag bezorgd. Ben zeer tevreden.
heel erg bedankt voor de heerlijke hapjes. Bedankt dat het toch in Dordrecht geleverd kon worden ! het was heerlijk !!!
Bezorger was eerder dan afgesproken, niet erg hoor kwam mij goed uit ;) het eten smaakte prima en was ook zo goed als op, complimenten vd gasten en er zijn flyers mee gegaan. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden en zeker vaker benaderen , bedankt
Salades waren erg lekker en de schalen ook mooi opgemaakt.
Hapjes waren goed kan ik zelf niet voor in de keuken gaan staan.
Hoeft weinig tot geen verbetering
Persoonlijk, komt afspraken na. De schalen met hapjes zagen er goed uit. Smaak was goed, kwaliteit goed. Ik ga niet meer moeilijk doen met een feestje!!
Mijn bestelling bij DRS Food in Leeuwarden was uitstekend verzorgd en de hapjes zagen er niet alleen heerlijk uit, ze smaakten ook zo.
Wij hebben al meerdere malen besteld bij Maarten van DRS Food Purmerend, en elke keer is het weer prima voor elkaar en we krijgen lovende woorden van de gasten.
Het was zoals altijd keurig verzorgd door Silvia. Heerlijke hapjes en mooi op tijd bezorgd.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede