3 hapjesschalen besteld die precies op de afgesproken tijd geleverd werden. Afrekenen doe je als het jou uitkomt, kwestie van vertrouwen dus, erg prettig. De schalen zagen er goed uit. De smaak was echter wat vlak allemaal. Kan niet zeggen dat het niet goed was maar de klik ermee had ik niet. Vorige bij de smulschalen was die er duidelijk wel. Al met al dus niets mis mee en voldoende voor z’n prijs.
Goede communicatie, eten was goed, was top! Mijn dank daarvoor
Erg lekker alle hapjes, keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en aardige mensen
DSR fonds Enschede heeft mij goed voorzien van hapjes voor mijn feestje. Ze zijn klantvriendelijk, hebben een goede service! Mijn gasten hebben genoten van de lekkere hapjes!
Ik wilde iets lekkers en niet duur, maar niet zelf druk er mee zijn. Dus op internet gekeken en kwam bij DSR uit. Wat een geweldige hapjes, had er 60 voor 12 mensen, maar kwam er 60 tekort. Zo lekker en mooi opgemaakt. Mijn complimenten.
Voor ons feestje hadden we belegde broodjes, schalen met hapjes, gehaktballetjes en broodjes beenham besteld. Alles werd op tijd volgens afspraak geleverd. De broodjes waren ruim belegd en heerlijk. De partypannen werken super makkelijk. Volgende keer gaan we weer voor een onbezorgde verjaardag.
Zeer duidelijk envlot gecommuniceerd. Omdat ik slechts 2 hapjes van de schaal heb geproefd, kan ik nog niet een 10 geven op kwaliteit.
Voor mijn verjaardag lekkere tapasplanken besteld, schaal met vishapjes en heerlijke kippendij spiesjes. Onze gasten hebben hier heerlijk van gegeten met de nodige complimenten. Wij bestellen zeker weer bij DSR Food in Apeldoorn.
Ik had voor 3 personen een high tea besteld Er was voldoende en lekker
Zie korte omschrijving
Al vaker prima en erg lekkere hapjesschapen gehaald bij dsr, altijd een feestje, goede kwaliteit en supervriendelijk personeel
Voor het eerst schalen besteld. Onze gasten vonden de hapjes heel lekker. Mooie variatie van smaken op de schalen. Ik raad het ieder aan om hier voor een goede prijs per schaal te bestellen. Tot de volgende keer.
Heerlijke hapjes, ruim voldoende!
Al meerdere malen hapjesschalen besteld,altijd goede kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.
De hapjes waren van goede kwaliteit,en de prijs is redelijk
Goede service. Kon na overleg de tijd regelen van de bezorging! Werd goed verpakt afgeleverd. Kwaliteit was heel goed!! Kreeg netjes van te voren een email waarin de tijd van de bezorging werd vermeld!
Vriendelijke en betrouwbare foodfirma en goed georganiseerd. Vlees en salades zagen er goed uit. Enige...betalen vooraf ken ik niet bij zo'n bbq, meeste kun je achteraf pinnen. Zal wel een oorzaak hebben. Kwaliteit prijsverhouding prima in orde.
goede service en producten voor goede prijs, vlotte bezorging..
Fijne service en heerlijke eten!
Goed eten en ruim op tijd
zoals bovenstaande, alles zag er goed verzorgd uit en was lekker!
Ik heb twee maal hapjes en taartjes besteld en was bijzonder tevreden. Het zag er allemaal zeer feestelijk uit en smaakte goed. Netjes verpakt en op tijd afgeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Het zag er erg uit, Het smaakte heerlijk en Enorme keus
Komen afspraken goed na Prima eten
Zag er mooi uit, iedereen was er over te spreken.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website