Alles op tijd afgeleverd! Superrrr. Voor herhaling vatbaar.
Hapjes waren prima maar de presentatie op zwarte onderschalen die we gewend zijn waren nu de zilverkleurige. Dit toont veel minder mooi.
Alles was uitstekend. Voor het eerst tapasschaal besteld, erg lekker.
Hapjes besteld voor verjaardag. Het viel in goed smaak!! Zou de volgende meer hier weer bestellen :)
Voor elk feestje is er een ruime keuze. Vriendelijk en een goede service.
Prima ervaring, makkelijk in communicatie. Hapjes waren goed.
Zoals altijd, perfecte presentatie, goede prijs en op tijd geleverd, wat wil je nog meer
Eerste keer en het was goed geregeld en smaakte goed Ook had ik een glutenvrij iemand erbij waarbij het mooi apart op een schaaltje lag! Datum en tijd afgesproken en het stond netjes klaar. Ik zou er zo weer bestellen!
Goede ervaring
Goede service en heerlijk eten
2 schalen besteld. Schalen zagen er goed uit. Hapjes vielen in de smaak. Enige wat bleef liggen waren de gevulde eitjes deze werden niet als heel lekker ervaren. ( waren zurig van smaak)
Altijd goed houden zo
Zeer snel netjes geholpen. Hapjes van zeer goede kwaliteit. Een aarader
Voor ons seminar hadden we borrelhapjes besteld. De hapjes waren netjes gepresenteerd op een schaal en werden door de deelnemers als gevarieerd en smakelijk ervaren.
Het was vanuit Hengelo iets verder rijden dan naar Borne. Waar de vestiging voorheen ook zat. Maar het was de moeite waard.
Mooi assortiment om uit te kiezen en de hapjes waren geweldig.
gehaktballetjes prima hapjesschalen ook prima
Perfect en leuk verzorgd
Het eten is heerlijk. De bezorging is echt altijd op tijd. Hele goede website en het is best betaalbaar eten
weer heerlijk de salades
alleen jammer dat niet de mogelijkheid was, om de hapjes op 2 schalen te kunnen krijgen.
Levering uitstekend, en hapjes hebben de mensen keuse stress.
Mooie hapjes prijs en kwaliteit goed … Bestelling op afgesproken tijd geleverd
ik maakte de hapjes altijd zelf ,maar het werd mij teveel, vandaar deze keuze
Gelijk na mijn mail kreeg ik een reactie. De hapjes schalen zagen er goed uit en de hapjes smaakten goed.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede