Lekker, uitgebreid. Het was een succes.
Ik bestel altijd bij dsrfood , omdat ik uit ervaring weet dat het altijd vers en heerlijk van smaak is .
Marco en Kim Het is zoals altijd weer super geregeld en heerlijk. Groetjes Gejo en Helga
De hapjes en partypannen ed.zijn altijd goed verzorgd en erg lekker. En het is super makkelijk en betaalbaar.
Heel goed. Uitstekend verzorgd en prima van smaak
Het waren weer twee pakketten met heerlijke hapjes. Bij het afhalen was de medewerkster, ondanks de drukte, super aardig en geduldig.
Prima service prima kwaliteit.
Zoals altijd goede service en goed eten en vriendelijke mensen.
We hebben de hapjes uitgekozen omdat ze op de foto al goed uitzagen Dit was in werkelijkheid ook zo Gluten vrij en vegetarisch goed apart verpakt.
Goede website, duidelijke communicatie, gevarieerd en hartstikke lekker. Een echte aanrader
Iedere keer als wij bestellen zijn de schalen mooi opgemaakt,prima kwaliteit voor een betaalbare prijs
De hapjes waren goed behalve de kipwraps en zalmwraps. Hier zat haast geen kip of zalm en roomkaas tussen zodat je alleen het deeg van de wrap zat te eten. Dus die hebben de gasten allemaal laten liggen.
Goede hapjes
Goede kwaliteit
Wij bestellen altijd hapjes van DSR food als we bingo hebben en met Kerst een buffet , heerlijk .
Uitstekend.
Zo fijn dat jullie meedachten qua bezorgtijd. Het was weer heerlijk. Van mijn visite kreeg ik complimenten en dus jullie naam regelmatig genoemd.
Lekkere hapjes voor de verjaardag
Altijd een positieve ervaring met deze cateraar. Voldoende keuze aan hapjesschalen, netjes opgemaakt en van prima kwaliteit. Vriendelijke ontvangst bij afhalen. Aanrader.
Super goed geregeld. Alles zag er heel mooi uit. Het was top!!!
Wij en de gasten zeer tevreden over de hapjes. Het ziet er mooi uit en smaken heerlijk!
Hapjes waren lekker
De hapjes waren super goed en echt heerlijk!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede