Goed verzorgd
Het was super echt super
Makelijk te bestellen, volop keuze qua hapjes en laten bezorgen volgens afspraak. De schalen met hapjes zagen er perfect uit en smaakte heerlijk.
Hele lekkere hapjes , zagen er mooi en goed uit ! Goede prijs/ kwaliteit .
Worst te dik.gesneden .Verder perfect .
Nvt
Al jaren bestel ik hier bij DSR food ..een echte aanrader, ruime keuze, goeie kwaliteit/prijs .
goede kwaliteit prijsverhouding, goedkoper dan je alles zelf moet aanschaffen en klaar moet maken, afrekenen en direct een mooie schaal aanbieden aan je gasten
Iedereen heeft er heerlijk van gegeten en vrog na afloop hoe ik aan die heerlijke hspjes kwam dus... geweldig. Enheel netjes opgemaakt.
Hapjes waren lekker en vonden gretig aftrek op het feestje
1xpan beenham 1xpan gehakt met kip Was heerlijk
Heerlijke verse hapjes en mooi opgemaakt. Gasten waren verrast. Een leuke korting actie voor meerdere schalen is nog een tip . Tot een volgende keer!
Voor een bedrijfsevent met gasten hebben wij schalen met hapjes besteld. Plezierig contact met DSR, over mijn vraag over de factuur wanneer deze kwam (foutje, ik had hem gemist in de bevestigings mail ;-) Aflevering was heel correct en netjes door medewerker van DSR. En de hapjes waren goed. Veel complimenten gekregen van onze gasten. Bij een volgend event bestellen wij weer bij DSR food.
Goed verzorgde vegetarische hapjes. Prijs / kwaliteit is uitstekend. Zaterdag binnen voor een feest op zondag. Ik zou alleen dan het stokbrood onder de brie wel vervangen! Voor de rest prima!
Makkelijk te bestellen, bezorging op tijd. Mooie verzorgde en verse producten.
Alles prima en keurig op tijd bezorgd
Uitstekend.!!
Heerlijke hapjes en keurig verzorgd
Super kwaliteit met top service
zie boven
Makelijk bestellen en goede service.
DSR food enschede is een prettige locatie die alles naar wens voor elkaar maakt. De medewerkers zijn vriendelijk, gemoedelijk en behulpzaam.
Afgelopen zaterdag ons 25 huwelijksfeest gevierd in de vorm van een tuinfeest met 60 gasten. Wat waren de hapjes fantastisch, erg lekker en hele mooi opgemaakte schalen. Hoorde ook van alle gasten dat het er allemaal goed uitzag en lekker was. Ook fijn contact met de de mensen die dit verzorgd hebben, in ons geval filiaal in Deventer. (Twello). En nog eens betaalbaar ook! Voor ons een dikke 10 en we komen hier zeker nog weer terug!!!
Goede service. De salade’s waren heerlijk en zag er goed uit. En genoeg!
Voldoende keus voor iedereen
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website