goede website om keuzes te maken gemakkelijk online bestellen afhalen of laten bezorgen
Heerlijke verse hapjes met zorg bereid Graag tot een volgende keer
Voor de zoveelste keer hapjes schotels besteld. Goede service, makkelijk en overzichtelijk online te bestellen. Goede kwaliteit producten.
Precies zoalsverwacht en perfecte kwaliteit. Was gewoon top
Prima kwaliteit, prima prijs en mooi opgemaakt.
Tijdens ons 50 jarig huwelijksfeest waren de gasten zeer complimenteus over de hapjes en vooral ook over de smulschaal tijdens de lunch. Ook was er waardering voor de glutenvrije hapjes. Bij deze willen wij jullie bedanken en komen bij een volgende festiviteit graag bij jullie terug!
ruime keus, snelle service, goede afspraken en zeer flexibel
Al jaren klant bij dsr Food , prima hapjes , altijd goed verzorgd,
Goede hapjes en keurig bezorgd
goede kwaliteit
Bestelling plaatsen was fluitje van een cent. De website gaf goede informatie. Alleen de opmerking dat bij levering betaald zou worden (cash of pin) klopte niet omdat ik toch een tikkie ontving. Ook dat ging goed. De levering was precies op tijd en correct. Dank! De gasten waardeerden het.
Makkelijk en goed
2 hapjes schalen besteld, keurig opgemaakt en erg lekker. Aardig personeel
De gasten hebben genoten van de lekkere hapjes
Zelfs over een afwijkende ophaaltijd deed men niet moeilijk. Hartelijke ontvangst met een kopje koffie. Eten prima.
Helaas at niemand de garnaaltjes Volgende keer even opletten met bestellen.
Was weer Top.
De hapjes waren voortreffelijk en de bezorging was zoals afgesproken
De hapjes zagen er netjes en mooi uit, en het smaakte geweldig.
Netjes op tijd bezorgd. Zag er fantastisch uit. En was heel lekker
Goed verzorgde lekkere hapjes
Zoals altijd vond ik het heerlijk
Lekker hapjes ging schoon op
Makkelijk bestellen en de tapasachotel zag er prachtig uit en was super lekker, top gedaan!
De hapjes waren super alleen de salades zaten in de dozen allemaal fruitvliegjes dus hebben ze zo weggegooid
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website