Geweldig goede ervaring

Wij hebben sinds juni 2019 een nieuwe keuken en dit jaar sinds januari 2022 een nieuwe badkamer. Wij zijn hierover zo goed tevreden dat wij ieder die interesse heeft het bij jullie zullen aanbevelen. De werkzaamheden van de keuken en van de badkamer zijn allebei verricht door RICHARD VAN ELTEREN. HIJ HEEFT ONS EEN KEURIGE KEUKEN EN BADKAMER BEZORGD MET HEEL VEEL MOOI RESULTAAT HIJ IS VOOR ONS EEN GROTE VRIEND GEWORDEN EN ZULLEN HEM BIJ IEDEREEN AANBEVELEN HIJ IS GEWELDIG EN PRECIES IN ZIJN WERK. IEMAND OM NOOIT TE VERGETEN DIE VERDIENT EEN GROOT COMPLIMENT.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Goed advies en ze nemen de tijd voor je

Mooie showroom met uitgebreid assortiment. Je krijgt goed advies en ze nemen de tijd voor je om je te helpen

Prima service en kwaliteit

Waar voor zijn geld

Goede producten en de service is uitstekend

Perfect!

Prima geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer, de verkoper dacht daadwerkelijk mee zonder opdringerig te zijn. ook bij aanvullingen of wijzigingen die we na het vastleggen nog hebben gedaan prima geholpen en perfect meegenomen in het eindresultaat. afspraken worden nagekomen en schade en overschotten worden vlot afgehandeld. kortom perfect!!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Tevreden over de communicatie en niet te vergeten het vakmanschap waarmee de keuken geplaatst is.

Elk probleem wordt opgelost met vakmanschap. Soms duurt het wel even maar dan heb je ook wat. Tevreden met de nieuwe keuken.

• Website
  • Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende, Ik ben al vaker geweest

De klant moet tevreden zijn

Vriendelijk en super goed geholpen, iets niet goed, het wordt meteen opgelost. De service is top.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Nadat we de keuken hadden gekocht hebben we 2 jaar later badkamer gekocht.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Mooie keuze en prima meedenken

Hele mooie showroom en goede hulp met het definitief uitkiezen en indelen van de beschikbare ruimte.

Gewoon heel goed

Alles top geregeld en krijg altijd dezelfde dag antwoord op een vraag.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Prima zaak goed geholpen, fijne monteurs sjapoo

Prima service, goed geholpen

We zijn goed en vakkundig geholpen bij het kiezen van de badkamer. Ook de service nadien (een beschadiging aan geleverd materiaal) werd prima opgelost. Wat jammer is, is dat er geen onderhoudsvoorschriften meegeleverd worden. Niet van de tegels, noch van radiator, badkamerkast en wastafel. Ik kreeg dit wel uiteindelijk maar moest er wel zelf om vragen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

Prettig geholpen en alles volgens plan uitgevoerd

Ik ben heel blij met mijn mooie nieuw badkamer en positief over zowel Jan van Sundert als Rene van Bemmel, de uitvoerder. Ik heb echter ook een beetje kritiek. Door m.i. Foute plaatsing van de kranen kan de douche deur niet naar binnen open. Het lijkt mij dat dat gezien had moeten worden. Verder vind ik de afvoer van ontlasting bij deze wc pot beperkt. Foutje van mij ? Ik heb er niet bij stilgestaan dat een vaste kraan niet draait . Lastig bij schoonspoelen van de wastafel.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

Echt tevreden

Onze ervaring is erg positief van start tot eind

Voor onbezorgde verbouwing.

Goed prijs, kwaliteit. Snelle service. Benaderbaar, ruime keus.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

door Jeroen(badkamer) goed geholpen, waardoor onze badkamer een plaatje is geworden. Mooi om te zien hoe je eigen idee met zijn hulp werkelijkheid is geworden

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Blij met de nieuwe badkamer!

We kwamen wat tegels tekort, maar die konden we snel komen ophalen. Ook bij een lampje waar de aansluiting miste werden we zeer snel geholpen. We hebben een prachtige badkamer en zijn er super blij mee!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Bijzonder tevreden vanaf de eerste afspraak tot aan de levering.

Bijzonder tevreden vanaf de eerste afspraak. Goede adviezen en alle tijd om alles naar onze wensen af te stemmen. Zijn ook erg blij met de badkamer en de uitgekozen top producten.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Goede service en goede verkoper

Wij zijn goed geinformeerd door jordy. Verder is het fijn dat alle tegels in een aantal vierkante meters te zien zijn. Veel keuze en een goede service. Toen bij het plaatsen van een wc zwarte strepen op de wc pot zaten die er niet af gingen kregen we gelijk een wonderpotje waarmee de strepen verdwenen De badkamer en de wc s zijn super mooi geworden. Bedankt jan van sundert! Tonny en johan hermus

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Fijne hulp gehad bij het uitzoeken van mijn badkamer!

Ik ben heel blij met het eindresultaat, dankzij jullie en Richard!!

Goed advies bij ontwerp Badkamer

Wij hebben samen met de firma Jan van Sundert een mooie badkamer ontworpen, alles is keurig op tijd geleverd.

Prima op monteur na

Alleen de keukenmontage/monteur Arie is heeeel slecht!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Goed mee denkend en nemen goed de tijd. Zeer te vreden over het eind resultaat.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Behulpzaam, meedenkend en door tot het is opgelost

Wij hebben een badkamer gekocht en toen er wat mis leek met de maten is van Sundert direct mee gaan denken over oplossingen. Ze gingen niet in discussie over waar de fout lag. Maar dachten alleen mee om het zo snel mogelijk op te lossen voor ons. We hadden ook regelmatig contact omdat ze er zeker van wilde zijn dat het helemaal opgelost zou zijn. Echt een mega goede service, volledig klant gericht.

Fantastisch geholpen

Goed advies door deskundige medewerker, nemen alle tijd om te laten zien en uit te leggen wat de mogelijkheden zijn.

Lokkerdreef 10

4879ND Etten-leur

Over Jan van Sundert keukens | badkamers | tegels | saunas

Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux