Wij zijn heel fijn geholpen en kregen goed advies

Omdat wij de badkamer compleet willen veranderen zijn wij eerst goed aan het oriënteren geweest, en dan is dat bij Jan van Sundert heel fijn omdat er zoveel opstellingen staan. De keuze is echt reuze. We hadden zelf al wat tekeningen gemaakt en de indeling zoals we bedacht hadden gaat het worden. De verkoper heeft ons prima geholpen zonder opdringerig te zijn, en wij vinden goed advies heel belangrijk.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

goede service

goede ervaring

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Van begin tot eind: Jan van Sundert maakte alles waar.

We werden goed geholpen door Tom bij het uitzoeken & uittekenen van onze keuken. Er werd goed rekening gehouden met ons budget. Daarna werd de keuken ingemeten en later geplaatst. Dit verliep allemaal volgens afspraak. Al met al geen teleurstellingen. Onze volgende keuken zouden we weer bij JvS kopen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Goede kwaliteit en goede service

Positief. Goed geholpen en een mooie keuken

• Website N.v.t.
  • Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Advies, verkoop en service naar tevredenheid.

Goed advies, klantvriendelijk, alles volgens afspraak netjes geplaatst.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Heel fijn geholpen en alles volgens afspraak geregeld. Geen enkele klacht.

IK heb hele goede ervaringen. Het is prima ingemeten. Alles klopte en paste. Was precies op tijd. Ben er heel blij mee.

• Website N.v.t.

Professioneel bedrijf

Fijne manier en omgeving om een nieuwe badkamer en toiletten uit te zoeken.

Zeer positief

Zeer vriendelijk te woord gestaan wanneer er iets geruild moest worden en positieve medewerking gekregen.Niets dan lof

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende, Via internet

Klantvriendelijk, servicegericht en vooral een deskundig advies.

Zonder afspraak binnengestapt in een prachtige, overzichtelijke, showroom. Hier kun je nog echt beleven wat een badkamer kan bieden. In twee prettige gesprekken een nieuwe badkamer bepaald die aan de hedendaagse wensen voldoet. Top service !!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Vanaf het moment in de showroom tot het plaatsen van de badkamer is alles uitermate goed en ook prettig verlopen.

prima werk geleverd

ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Jammer dat het te veel werk was voor een persoon. Toch werd het goed opgelost door op tijd hulp te vragen. Een kitrandje is niet mooi gedaan , verder ziet alles er goed uit

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Super, alles keurig getekend en ingemeten helemaal blij

We werden vriendelijk ontvangen. Er werd meegedacht en mooie tekeningen gemaakt op de pc. Eerlijk gezegd wat wel past en wat niet past. Alles op tijd geleverd en het klopt gewoon allemaal. Als we nog eens iets nodig hebben komen we zeker weer.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Met de Van Sundert keuken kook ik elke dag met een blij gevoel.

Bij de bestelling van de keuken uiterst vriendelijk en efficiënt geholpen.. Levering geheel volgens belofte. Plaatsing keuken snel, professioneel en in 1 keer goed. Kortom: kwaliteit keuken overtreft zijn prijs!

Alles positief

Vriendelijke verkoper en verstand van zaken. Levering en montage geweldig en goed zoals afgesproken.

We blijven er terugkomen

Goed advies van vakkundige medewerkers die meedenken en weten waar ze het over hebben.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Samen met de verkoper mooie badkamer uitgezocht en prima advies gekregen, mooie tekening gemaakt, alles tot in de puntjes verzorgd, ook laten plaatsen door Jan van sundert,is prachtig geworden, vakwerk, die hebben er wel verstand van

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Compleet en netjes afgehandeld!

Alles is op tijd geleverd en super goed geplaatst. Monteurs dachten mee met onze wensen. Dus ook onze 3de keuken van Jan van Sundert is een succes.

Geweldig!!!

Van binnenkomst in de winkel t/m het leveren en installeren van onze keuken in 1 woord top. Jack Roovers die ons super geholpen heeft met heeft met het uitzoeken, ontwerpen van de keuken die helemaal naar onze wens is. De service en montage ook super. Onze ervaring is super.

Heel erg positief

Hele prettige sfeer. In alle rust onze badkamer uit kunnen zoek. Hele goeie tips en uitleg over de producten. Snelle schakelingen. Badkamer is prachtig geworden. Helemaal top.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Zeer goed advies en service

We zijn door verhuizing nu de tweede keer bij v.Zundert een keuken gaan bestellen de vorige keuken bij Jeffrey over hem waren we zeer te spreken. Nu heeft Maureen ons goed advies gegeven en hebben een mooie praktisch ingedeelde keuken besteld . Maureen nam de tijd voor de klant en niets was haar teveel wat je vroeg kan haar iedereen aanbevelen.

Zeer tevreden.

Bij Jan van Sundert een keuken gekocht en heel tevreden! De verkoper, Tom, dacht over alles mee en gaf hele goede adviezen. Daardoor is de koop heel pretttig verlopen met een mooi resultaat. En ook met de mensen van de planning was alles goed te regelen. En heel tevreden over monteur Wouter, echt een vakman. Werkte heel secuur en rustig en ging heel prettig om met zijn assistent-monteur. Al met al heel tevreden.

Geweldig.

Voor het eerst een project uit handen gegeven, En voor Jan van sundert gekozen. Daar hebben wij geen spijt van,in de showroom Kun je rustig rondneuzen,en heb je wat gevonden Dan neemt één van de verkopers ruim de tijd voor je. Onze verkoper (Vito) heeft ons idee voor de badkamer Perfect uitgelegd en getekend. Wij zijn erg blij met onze badkamer én Jan van sundert.

Goede service.

Onlangs badkamer laten plaatsen. Plaatsing netjes gedaan door zzp’er, ingehuurd door JvZ. In het verkoopgesprek kan men duidelijker zijn over praktische zaken als stopcontacten en het plafond wat standaard niet gesausd wordt. Hier kwamen wij achter op het moment van plaatsing.

Tevreden

Ze denken goed met de wensen van de klant mee.

Zeer tevreden.

Wij zijn erg tevreden, zijn tijdens onze zoektocht naar een keuken badkamer en toilet erg goed geholpen en begeleid. Komen netjes de afspraken na en zijn goed te bereiken. Wij zouden iedereen Jan van Sundert aanraden.

Lokkerdreef 10

4879ND Etten-leur

Over Jan van Sundert keukens | badkamers | tegels | saunas

Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux