Uitstekend, deskundig en heel prettig geholpen door Merijn van den Dobbelsteen. Heel belangrijk voor ons van klant: alle tijd en aandacht.
vriendelijk en deskundig personeel
Het personeel is hulpvaardig,gaat het zelfs nog in het magazijn opzoeken om te laten zien wat ze bedoelen,en geeft goed advies voor de plint boven kanten,dus zeer tevreden.
Na een eerdere mindere ervaring, heeft JvS bewezen een hele goede dienstverlening te kennen. Met name door de geweldige inzet van Gommari en de monteurs zijn we weer eer zeer tevreden klant. Jullie hebben de foto's van de nieuwe keuken inmiddels ontvangen.
Leon en michiel weten waar ze t over hebben, luisteren naar jou ideeën en gaan daarmee aan de slag. Bellen na levering en plaatsing naar je op, en bespreek het verloop. De monteurs die beide keren geweest zijn lagen niet met elkaar op 1 lijn, waardoor ze elkaars werk niet goed begrepen. Maar beide monteurs willen wel vakmanschap af leveren.
Eindresultaat, was precies wat we met verkoper besproken hadden!
Persoonlijke aandacht is goed vanuit sales
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux