We zijn enorm goed begeleid door Merijn van den Dobbelsteen ,waarvoor alsnog hartelijk dank.
Prima beleid
Wat een gezelligheid als je binnen komt! Personeel is erg vriendelijk,meedenkend ,deskundig,oplossingsgericht en steekt ook hand in eigen boezem. Ga vooral zo door!
Goede adviezen, en zowel installatie als after sales perfect. Een keer een gratis onderdeel en een garantiebezoek dat uiteindelijk door iets anders werd veroorzaakt (riolering) nooit doorberekend. Al twee keukens gekocht en daar komt volgend jaar wel badkamer bij.
alles naar wens verlopen en steeds goed mee gedacht. De chauffeur die kwam lossen was ook heel behulpzaam om de zware pallets met tegels op een voor mij goede plek neer te zetten.
geen goede ervaring afhandeling schade zeer slecht wastafel blad verkeerd geleverd dat kun je zelf ophalen,want de bezorg dienst had geen tijd die dag
Geachte heer Ad, Bedankt voor uw reactie, vervelend dat u een nare ervaring heeft opgedaan. Als er een probleem is of als er een fout is gemaakt proberen we dit zo goed en snel mogelijk op te lossen natuurlijk. In uw geval was er blijkbaar een probleem met de planning en de dag waarop u het vervangende artikel geleverd wilde hebben. Excuses dat we niet aan uw verwachting konden voldoen. Ik zie dat het inmiddels wel allemaal is afgehandeld en u kunt genieten van uw nieuwe spullen. Is er nog iets wat ik voor u kan betekenen? Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
goede informatie, vriendelijk en vakkundig personeel, goede afspraken, nette afhandeling, prima produkten.
Mooie zaak en erg overzichtelijk.
We werden fantastisch geholpen hoe vaak we ook terug kwamen. Doordat mijn man nierpatiënt is kan hij niet heel lang achterelkaar door blijven gaan. Wij hebben het uitzoeken van onze badkamer dan ook verspreid over 3 of 4 ochtenden gedaan en dat was geen enkel probleem.
We zijn uitstekend geholpen door marijn goed ontwerp Prima advies
duidelijk personeel, mooie show room. alles netjes afgehandeld.
Bij aankoop van de keuken geen afspraken gemaakt over de te leveren kraan. Na levering de goedkoopste kraan op mijn nieuwe keuken. Na lang praten een andere uitgezocht,maar moest dan wel € 25 bijbetalen. Das dan weer een minpuntje.
Bij renovatie van onze badkamer van begin tot einde een keurige begeleiding en uitvoering. Producten zijn misschien elders goedkoper te vinden maar service, begeleiding en meedenken op maat zijn net zo belangrijk. Erg tevreden.
Geachte heer van Steenberghe, Bedankt voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
wij zijn uitstekend geadviseerd en de afspraken zijn nagekomen
Geachte heer Hamels, Bedankt voor uw reactie. Het punt met betrekking tot het kit werk zullen wij als verbeterpunt oppakken. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Op zich goed advies.
Geachte heer Logt, Bedankt voor uw reactie. Kunt u mij vertellen wat we moeten verbeteren en waarom u zich wat afgescheept voelde? Ik verneem graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Van Sundert is nu meer een dozen schuiver geweest. Doordat ik zelf via een andere weg aan de producten kan komen ken ik de marges en dan is de prijs/kwailieteits verhouding niet correct. De combinatie van de producten zorgen voor veel nazorg. Betere toelichting had dat kunnen voorkomen.
Geachte familie Herman, Bedankt voor uw reactie. Binnen onze range aan producten bieden wij concurrerende prijzen. Natuurlijk zijn er excessen waarbij soms collega bedrijven op bepaalde producten goedkoper zijn maar dat is andersom ook. Mogelijk kunt u iets specifieker zijn over de producten welke bij ons te duur waren. Daarnaast heeft u het in uw reactie over dat onze toelichtingen beter hadden gemoeten. Kunt u dat wat verduidelijken zodat ik hier iets mee kan doen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
goed advies, de tegels waren niet echt goed te zien, omdat ze naast de balie ophangen en alleen met kunstlicht te zien waren.
keurig en correct
Wij zijn zeker door uw verkoper Marijn geslaagd met de aankoop van sanitair en tegels. Hij is als verkoper een voorbeeld voor verkopers en adviseurs voor uw bedrijf en voor de klant een fantastisch adviseur.
Geachte familie Maas, Bedankt voor de uitvoerige reactie. Hier zullen we zeker wat mee doen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux