Mooi badmeubel geleverd tegen een redelijk prijs
goede ervaring, voor een eventuele volgende keer komen we weer
Vanaf de eerste kennismaking in de mooie showroom zijn we uitstekend geadviseerd door Merijn vd Dobbelsteen. Hij nam echt de tijd voor een passend advies, een verademing in vergelijking met de concullega's. Ook na de aankoop hebben we veel contact gehad over vragen en werden steeds keurig en snel geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook over installatie door Jason Henderson zijn we enorm tevreden, echt een vakman die van alle markten thuis is en het elke dag ook netjes achterlaat. Kortom: we kunnen Jan van Sundert aan iedereen van harte aanbevelen!
komen hun afspraken na
Verkoper zeer kundig en plezierig in de omgang. Samenwerking met ZZP installateur Richard van der Kleijn is goed; ook dit was een zeer kundig en klantvriendelijke professional.
Geachte Arjan, Bedankt voor uw reactie. Ik hoop dat de badkamer geworden is wat u voor ogen had en dat u iedere dag weer geniet in de mooie nieuwe ruimte. Voor wat betreft de tegels welke u over heeft zal ik contact opnemen met u. Als het goed is heeft onze verkoopmedewerker u uitgelegd dat speciaal bestelde tegels niet retour gebracht kunnen worden. Ik wil dit verduidelijken en tot een oplossing komen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Goed geholpen en verkoper kwam zelf met goede adviezen en oplossingen
De kennis die aanwezig is was heel prettig, en gaf ons een mooi ontwerp en productkeuze
Hallo Karin en Paul, Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat er een lekkage is geweest. Ik heb de de installateur even benaderd en die gaf mij aan dat hij inderdaad een domme fout had gemaakt. De lekkage was vrij snel weer opgelost begreep ik. Hij vertelde me dat nu het plafond nog gesausd moet worden en dat dit een verzekerings kwestie is. Uiteindelijk zal het hoe dan ook opgelost worden het is alleen vervelend dat u daar de hinder van ondervindt. Ik heb de installateur op zijn hart gedrukt om er druk op te zetten zodat dat laatste deel zo spoedig mogelijk opgelost wordt. Namens mij excuses dat er een lekkage is ontstaan. Ik ga er vanuit dat het laatste deel snel afgehandeld wordt en dat u kunt gaan genieten van een mooie en functionele badkamer. Mocht u in de toekomst nog problemen ondervinden schroom dan niet om met mij contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert [email protected]
Wij zijn zeer goed geholpen tijdens het kopen van de badkamer. Uiteindelijk hebben we alles behalve de wasbak bij u afgenomen. Het omruilen van een artikel met andere maten verliep vlekkeloos. We zijn erg onder de indruk van de goede service. Wat we erg prettig vonden was dat er een vaste contactpersoon was gedurende de hele order en tevens nadien.
er wordt meegedacht verder komt alles al aan bod in de beoordeling Prima
Levering keuken volgens afspraak.Alles was volgens afspraak.
De verkoper hield rekening met onze wensen en begreep goed wat we wilden. Een mooie functionel badkamer voor een goede prijs.
We hebben inmiddels een erg mooie keuken en badkamer. Hier zijn we dan ook zeker blij mee! Dit positieve gevoel is echter vooral te danken aan de mooie spullen en de zeer vriendelijke en behulpzame monteur (Pascal).
Geachte Ingeborg, Bedankt voor het invullen van de enquête. Vervelend om te horen dat er wat zaken mis zijn gegaan en dat de oplossing lang op zich heeft laten wachten. Excuses daarvoor! Ik heb even een en ander nagekeken, de reden van de lange wacht tijd heeft te maken met een lange levertijd vanuit de toeleverancier en een stuk zit in ons planningssysteem. Achteraf gezien hadden we dit anders aan moeten pakken. Na afwerking van de gehele order neemt onze verkoop afdeling altijd nog contact op met de klant om hun ervaringen en/of aanmerkingen ter harte te nemen. Omdat de volledige afwerking van de keuken pas net geschiedt is en de verkoopmedewerker van uw keuken op vakantie is, heeft hij dit nog niet gedaan. Dit zal hij in de komende week alsnog doen. Nogmaals excuses voor de ongemakken. Ondanks de strubbelingen wens ik u toch veel kookplezier in uw nieuwe keuken en badplezier in uw nieuwe badkamer. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Jan van Sundert bv Michel van Sundert
wij zijn zeer tevreden over de levering en de uitvoering van de badkamer.
Niets anders dan lof voor Van Sundert. Wat een klasse bedrijf. Na een paar jaar een kleurverschil in enkele panelen van de kastjes in mijn keuken. Hiervan melding bij Van Sundert gemaakt en deze hebben het binnen een paar maanden fantastisch en kosteloos opgelost. Geweldige service en bij deze wil ze ook bij iedereen aanbevelen. Alleen maar lof, dit zou je bij anderen keukenleveranciers niet meemaken.
Ik ben zelf verkoper in de bouw. Ik heb intern regelmatig de service en de klantgerichtheid van v. Zundert in ons bedrijf genoemd. Ik heb alles meegemaakt met de koop van onze badkamer. Verkoopgesprek, onderhandelen, klacht nav probleempje met douchescherm, leveringen en vriendelijke chauffeur. Alles werkelijk super en complimenten. Met name gewoon doen en oplossingsgericht werken spreekt mij aan. Ga gewoon zo door en ik zal iedereen v. Sundert aanbevelen !!
De eerste keer geweest. Altijd gedacht dat het superduur was/ Dat viel alles mee dus zullen we vaker komen.
Klantbenadering moet beter. Liepen af en toe wat rond zonder enig kontakt. Na verloop van tijd kwam er iemand langs en moesten wij zelf vragen of er iemand was die ons kon helpen. Met veel pijn en moeite, nog net geen zuchten, werden wij geholpen. Kortom geen reclame. Product was verder goed. Zijn daar dan ook wel blij mee.
Door bedrijfsleider verder geholpen anders hadden we de tweede keuken hier niet meer gekocht.
Bijzonder tevreden over verkoper Martijn Kokke. Goed advies vooraf en goede nazorg, Vragen worden snel beantwoord.
Goede service. Ze maken tijd voor de klant.
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux