Goed begeleid bij de keuze van de keuken ter vervanging van een bestaande oude keuken zonder al te veel breekwerk. Nauwkeurige inmeten van de keuken. Vakkundige montage, door vriendelijke en ordentelijke monteurs.
Prettige manier van verkopen! Natuurlijk is het de bedoeling dat er verkocht wordt, maar het voelde heel natuurlijk aan; geen té commercieel personeel. Vriendelijk, maar niet overdreven. Alles is super verlopen. We bevelen Jan van Sundert zeker bij anderen aan!
Met name de installateur heeft steken laten vallen. Helaas. De spullen zijn op zich voldoende.
Goedenmiddag, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. U geeft aan dat de installateur steken heeft laten vallen, graag kom ik met u in contact om hier iets meer over te weten te komen en of ik nog iets voor u kan betekenen. Al onze installateurs behoren een droomplaatje van uw badkamer te maken en dit behoren ze te doen door een geolied proces zodat u er niet naar om hoeft te kijken. Kunt u mij aangeven wat er zich precies heeft afgespeeld en waar u niet tevreden over bent? Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
snel en vakkundig
Topzaak, met professioneel personeel die goed luisteren naar de wens van de klant. service is top. zowel personeel op de zaak als op locatie bij afleveren en plaatsing is heel service gericht
Zeer tevreden over advies,verkoop en instalatie
Mooie badkamer, nette installatie, goede service
Netjes ontvangen, montage boek, geduldig personeel. Heel veel keuze
We zijn ontzettend goed geholpen, nooit is ons iets opgedrongen. Eerst een vrijblijvende offerte en de veranderingen werden ook meteen bekeken. Bij het tegelen bleek dat er iets fout berekend was. Dat kan altijd gebeuren maar is prima opgelost. Ook de mensen die de badkamer geinstalleerd hebben, een compliment. Netjes en zorgvuldig.
alles was goed ingemeten,keuken is ook afgeleverd vlgns afspraak alles van de keuken was op tijd geleverd,en konden met al onze vragen bij personeel van jan van sundert terecht.
wij hebben badkamers en tegels gekocht hebben hele goede inlichtingen en service gehad echt tevreden
Goed advies gekregen, levering was ook correct en goed.
Geachte Edith, Bedankt voor het invullen van de enquête. Ik zie in ons systeem dat er eind julli contact is geweest over een onderdeel en hoe het totale plaatje geworden is. U had toen aangegeven dat de badkamer naar wens was. Dat is natuurlijk fijn om te horen. Nu enige tijd later doet een probleem zich voor en die willen wij natuurlijk oplossen. In uw reactie geeft u aan dat de douchecabine vreemde geluidjes maakt en dat de toiletzitting los zit. Ik zal hiervoor een service medewerker contact met u op laten nemen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Goede uitleg door verkoper Goede levering goede montage door Ad Vermunt
We hadden een flink probleem. Het is wel goed opgelost
Goede service en vakbekwaamheid. Tevens goede en correcte prijzen!
goede kwaliteit en de beste mentaliteit !
Er werd ruim tijd voor ons genomen bij het kiezen van tegels, sanitair e.d. De benadering was prima. Er werd ons niets opgedrongen, maar er werd geluisterd naar onze wensen.
Op zoek naar een nieuwe badkamer via folder bij Jan van Sundert terecht gekomen! Prima geholpen bij het indelen van onze wensen in de beperkte ruimte van oze badkamer. Ook het realiseren van het totaal door vakman Richard vd Kleijn mag genoemd worden. Al met al zijn wij een supertevreden klant die zeker aanbeveling zal doen bij famlilie en kennissen die op zoek zijn naar een nieuwe badkamer, wc of keuken! VAKMANSCHAP staat bij van Sundert hoog in het vaandel!
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze badkamer bij Jan van Sundert. Tijdens de verkoop werd er uitvoerig tijd genomen om alle details en wensen op te nemen in het uit te voeren plan. Alle materialen en sanitair keurig binnen afgesproken termijn geleverd. Bijzondere complimenten mogen naar installateur Richard Van der Kleijn (Hooge Zwaluwe) vanwege zijn vakmanschap, stiptheid, netheid, prettige omgang en niet onbelangrijk, betrouwbaarheid! Wij kunnen Jan van Sundert dan ook van harte aanbevelen.
De keuken is schitterend en geheel naar ons zin. Wij zijn zeer tevreden over de montage van de keuken en de klantgerichtheid van de monteurs.
ik ben zeer tevreden goede afspraken en een goede kwaliteit en uitleg
Goed advies Niet opdringerig
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux