Goed advies en begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe badkamer-inrichting. Op de afgesproken datum aan huis afgeleverd. De gesloten pakketten met overgebleven tegels werden keurig teruggenomen en terugbetaald.
Hoi Eric, Dat zijn nog eens mooie cijfers die u ons gegeven heeft. Bedankt daarvoor! Goed om te lezen dat alles netjes en naar wens verlopen is. Veel plezier met uw nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Verkeerde berekeningen! ipv. 4 vloer-tegels, zaten er maar 3 tegels in 1 pakket. Waardoor er veel te weinig geleverd werd. Bij muurtegels werd er geen rekening gehouden met snijwerk. Waardoor er maarliefst 4 pakketten te weinig besteld zijn! Zelf goed narekenen, daar men geen kennis heeft m.b.t. aantal tegels in 1 pakket alsmede snijwerk!
Geachte heer / mevrouw, Ik las uw beoordeling, vervelend dat het zo verlopen is. Mijn excuses hiervoor. Het berekenen van de exacte juiste aantallen is vaak lastig. Zo wijken afmetingen soms af van een tekening, zo kan het anders verdelen of snijden van de tegels meteen invloed hebben op de benodigde aantallen. Gezien het aantal welke u tekort kwam zal er ook een rekenfout in hebben gezeten. Erg vervelend op het moment dat u bezig bent natuurlijk. Uiteindelijk was er wel redelijk snel een oplossing, de wandtegels konden uit voorraad geleverd worden en de vloertegels zijn omgeruild voor een ander type uit voorraad. Ondanks dit rommelige verloop hoop ik dat het eindresultaat wel naar wens is en u iedere dag weer geniet van een mooie nieuwe badkamer. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
zorgvuldig geholpen bij het 3D ontwerp zeer goed ook bij de verandering van het ontwerp geen problemen.
Zoals hierboven met de cijfers onze tevredenheid reeds uitgesproken. Maar wij willen ook onze meer dan volle tevredenheid kenbaar maken over de door Jan van Sundert aanbevolen badkamerinstalateur Richard van der Kleijn. Richard is een geweldige vakman en plezierige man waar wij tijdens onze verbouwing van ons appartement niet alleen voor de badkamer veel steun aan hebben gehad.
Hans en Monique, Bedankt voor dit mooie compliment. Erg leuk dat u de moeite hebt genomen om dit kenbaar te maken. Ik zal de complimenten overbrengen aan de medewerkers en aan Richard. Veel plezier in uw nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Goede sfeer
Wij zijn bij de tweede afspraak goed geadviseerd.
Prijs en kwalitieit zijn goed
mooie producten, grote showroom, transparant met prijzen, geen druk om snel te kopen
Duidelijk en een eerlijk advies
Prettig en deskundig geholpen.Tevens een goed advies.Mij geholpen met een installatiebedrijf.
Laatste aankoop is een badkamer die precies geworden is zoals we in gedachten hadden. Was iets verkeerd gegaan bij de leverancier maar dat is netjes afgehandeld. Goed gecommuniceerd en afgehandeld.
Goede meedenkende verkoper. Duidelijk.
Zeer tevreden over alle aankopen en service
Hardstikke tevreden er was iets mis gegaan maar dat werd geweldig opgelost. Al het personeel vriendelijk en netjes je wordt echt serieus genomen. Ik raad het iedereen aan en wat een topservice!
Hoi Xandra, Bedankt voor het positieve bericht en nog bedankt voor de lekkere kersen taart. Gezien de de taart en het positieve bericht mag ik er dan vanuit gaan dat de beoordeling welke u gegeven hebt op "totaal oordeel" niet klopt? U heeft dit onderdeel namelijk met een 1 bestempeld? Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Jan van Sundert bv Michel van Sundert
Het was een prettige ervaring om bij Jan van Sundert een keuken uit te kiezen. Zeer klantvriendelijk en goede communicatie: via. mail, telefoon en in de zaak. Wij zijn ook zeer tevreden over de plaatsing van de keuken.
In 2007 een Häcker keuken bij Jan van Sundert gekocht. Destijds goed geadviseerd door verkoper Gomari. De keuken is nog steeds in topstaat en bevalt anno 2017 nog steeds uitstekend. Ook de aftersales zijn goed geweest. Het feit dat Jan van Sundert, ook na de crisis van de afgelopen jaren er nog steeds is zegt mij genoeg. Een goed bedrijf waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen.
Fijn meedenken om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen met creatieve ideeën. Ook oplossing mee bedenken om binnen het budget te blijven.
We hebben hier een nieuwe keuken gekocht. We hebben uit vier leveranciers gekozen. Jan van Sundert steekt met kop en schouders boven de anderen uit. Zeer professionele verkoop (Tom: onze dank voor je advies en hulp). Mijn gevoel vertelde me dat ik hier een BETROUWBARE leverancier heb waar service echt hoog in het vaandel staat. Dat is wel gebleken: Bij de montage is er iets fout gegaan. Dit kan gebeuren. Maar het is door van Sundert zeer goed opgepakt (ondanks de grootte afstand). Goede kwaliteit + excellente service verdient een eerlijke prijs. Mijn nieuwe badkamer zal ook door van Sundert geplaatst worden (mits de prijs OK is natuurlijk).
Heel goed geholpen in de winkel, ondanks dat het druk was en we geen afspraak hadden gemaakt. Werknemer had tevens veel verstand van interieurontwerp en wist ons daardoor extra goed te helpen.
goede service snelle levering
Ik beveel jullie aan iedereen aan !!
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux