Stipte uitvoering van de planning, zeer goede en overzichtelijke prijs/kwaliteit. Afwerking en plaatsing badkamer tip top in orde. Zeer tevreden over de plaatser, Dhr.Ad Van Zundert
Wow !! wat een mooie punten, hier zijn we blij mee !!! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, we zullen de complimenten ook aan Ad doorgeven. Veel plezier van uw aankoop.
Uitgebreid assortiment
Geachte klant, dit zijn we niet gewend, een lage beoordeling, zou u telefonisch contact op willen nemen of uw ongenoegen kenbaar willen maken via [email protected] zodat wij lering kunnen trekken uit uw beoordeling. Alvast hartelijk dank.
alles was naar wens
Beste klant, dankjewel voor deze mooie beoordeling, hier doen we het voor. Veel plezier van uw aankoop !!
Prettige sfeer, men neemt de tijd en afspraken worden nagekomen.
Beste klant, dankjewel voor deze mooie beoordeling, hier zijn we blij mee. Veel plezier van uw aankoop
Goed geholpen, op alle vlakken positief
Hallo Bas, Leuk om te lezen dat u goede ervaringen heeft met ons bedrijf. Bedankt voor het delen. Het verbeterpunt, bedoeld u dat wij vroeger geopend mogen zijn of bijvoorbeeld later sluiten of gewoon vaker open dus op zondag bijvoorbeeld? Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Wij zijn enkele weken geleden geslaagd voor tegels , dit was zo'n goede ervaring dat we inmiddels alle benodigdheden voor onze badkamer hebben gekocht. Er is veel keuze maar ook veel mogelijk. Er is naar onze wensen geluisterd en gezocht naar wat wij mooi vinden. We moeten er bijna een uur voor rijden maar dit het voor ons meer dan waard. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hoi Barbara, Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. De complimenten zullen overgebracht worden aan Jordy. De tip die u ons geeft betreffende het eten nemen wij ter harte, hier zullen we in het vervolg attenter op zijn. Bedankt voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Hallo Tim, Wij ontvingen deze mooie lijst met punten. Fijn dat u tevreden bent en ons zo hoog beoordeeld. Hiermee kunnen we lekker het weekend in gaan. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en veel plezier van uw aankoop.
Vandaag bestelling gedaan. Prima geholpen, vlotte en nette service. Kijken er naar uit dat onze tegels geleverd worden.
Hoi Tim, Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten. En de cijfers liegen er niet om. Hier zijn wij erg blij mee, bedankt!
Hoi Eric, Bedankt voor de mooie cijfers, deze zijn beter dan mijn schoolrapport cijfers van vroeger :-) Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Om tegels voor badkamer geweest. Wij hadden mooie uitgezocht. En de verkoper heeft ons nog paar andere tegels laten zien die erop leken en tenslotte andere gekocht. Heel klantvriendelijk en met vakmanschap geholpen
Martijn, Bedankt voor de feedback. Fijn dat de manier van adviseren u bevallen is. Succes met de mooie nieuwe tegels!
alles keurig op tijd installateur richard .v.d kleyn zeer goede vakman aanbevolen door u verkoper heeft badkamer en toilet vernieuw al bij al 100 % tevreden
Hoi Hans, Bedankt voor uw beoordeling, wat een lof over ons bedrijf. Erg leuk om te lezen. Geniet van uw mooie nieuwe badkamer. De complimenten richting Richard worden overgebracht. Hij zal dit leuk vinden om te horen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Vriendelijk en deskundig personeel. Goederen die niet gebruikt waren retour kunnen geven.
Hoi John, Bedankt voor uw feedback. Dit is een leuk bericht. Doorgaan met klantvriendelijk zijn zullen we zeker doen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Jullie eigen vakbekwaam personeel (vooral de monteurs) verdienen een dikke pluim. Ook de 'klachten' na het zetten van onze keuken zijn keurig opgelost.
Hoi Ilse, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat onze eigen monteurs goed hun best hebben gedaan. Vervelend om te horen dat de ingehuurde monteur minder goed zijn best had gedaan, excuus daarvoor. Gelukkig hebben wij het snel kunnen herstellen. Ik zal dit zeker met de betreffende partij bespreken en zorgen voor verbetering. Mocht er in de toekomst iets zijn, schroom niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Wij zijn erg tevreden over de levering en service van Jan van Sundert. We zijn goed te woord gestaan en hebben passend advies gehad over onze keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De levering en plaatsing van de keuken is ook prima in orde. Kortom een zeer tevreden klant!
Debbie, Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent. Geniet van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Vriendelijk ontvangen in de showroom en personeel neemt ruim de tijd om samen alle wensen en mogelijkheden in een ontwerp te krijgen. Zeer vriendelijke bezorgers die netjes omgaan met de nieuwe spullen alsmede de spullen die reeds in de woning staan. Tijdens de montage werden vloeren goed afgeschermd en werkte de monteurs netjes en vakkundig. Eindresultaat is geheel naar wens. Ook de nazorg en service is uitstekend. We kunnen niet wachten tot onze nieuwe badkamer geleverd en geplaatst wordt.
Hallo Frank, Bedankt voor uw positieve reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen. Deze complimenten doen ons goed. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Zeer goede ervaring. Ruim assortiment genoeg keus. Goed geholpen
Ontzettend mooie keuken gekocht bij Cyril! Helemaal naar wens. Probleem met een apparaat waar ze niets aan konden doen werd geweldig opgelost! Duidelijk communicatie hierover door Clemens! Mannen die het kwamen oplossen waren ontzettend goed! Het geheel voelt als een warm bad en we zijn ontzettend goed geholpen. Voor de badkamer komen we zeker terug!
Wij zijn op het laatste moment van tegelkeuze veranderd. Jan van Sundert heeft zich hier uitermate flexibel in opgesteld. Wij vonden dit zeer klantgericht!
Na mijn eerdere review waarbij ik een klacht had over mijn vloertegels heeft Michel v. Sundert aansluitend met mij contact opgenomen om tot een oplossing te komen. De tegels zijn reeds vervangen door Jan van Sundert, KEURIG gedaan door Petru v.Balkom van A tot Z-afbouw welke de herstelling op zich heeft genomen. Jan v.Sundert; ik wil u nu danken voor de GOEDE service zoals ik gewend was ! Met een vriendelijke tevreden groet.
Hoi Hans, Bedankt voor dit leuke positieve bericht. Groet, Michel van Sundert
Vanaf begin tot het eind uitstekend geholpen. Allereerst door de verkoper meneer Cyrille Liebau , daarna de levering waar alles klopte. En tot slot de eindmontage die uitgevoerd is door Michael Meyer waar wij heel content mee waren.
Hoi Frans, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles goed bevallen is. Ik wens u dan ook veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Mocht er iets zijn schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Positief is de nieuwe keuken, nu zo'n 2 jaar oud ,keurig en prima gezet ook de nazorg erg positief zoals we gewend zijn bij Jan van Sundert. Onze familie komt hier al jaren als klant mede door de kwaliteit en goede service.
Hoi Hans, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de keuken. Vervelend is het echter om te lezen dat u over de service afhandeling van uw tegelvloer niet tevreden bent. U geeft aan dat wij niet de juiste oplossing hebben aangeboden. Ik wil graag tevreden klanten en daarom wil ik u vragen of u mij aan kunt geven hoe u de oplossing voor u ziet, met andere woorden wat verlangt u van ons? Wellicht kunnen we meedenken en samen toch naar een oplossing werken waarmee u tevreden bent. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Heb ik niet!
Hoi Anke, Vervelend om te horen dat Joshua u niet fijn heeft behandeld. Excuus hiervoor. Goed dat u het kenbaar maakt. Dit zal met hem worden besproken met als doel er lering uit te trekken. Mocht u nog steeds in ons bedrijf geïnteresseerd zijn en er voor open staan dan kan ik eventueel een gesprek met een andere medewerker inplannen. Nogmaals excuses en ik hoor graag of ik u nog ergens mee van dienst kan zijn. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Ruim assortiment en goede bereikbaarheid
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Ik lees dat u twijfelt over de kwaliteit van de plaatsing door de tegelzetter. Om dit te kunnen beoordelen en eventueel op te lossen zal ik de service afdeling met u contact op laten nemen. Zij zullen dit beoordelen en indien benodigd actie ondernemen. Bedankt voor het doorgeven, Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
In 2017 een badkamer geheel laten vernieuwen, ontwerp, materiaal, levering en installatie was vlot, correct en zeer profeesioneel uitgevoerd.
Hoi Christ Jan, Bedankt voor uw positieve feedback. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
vanaf binnenkomst in de winkel t/m plaatsen van de keuken alles perfect gedaan
Hoi Elles, Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux