Heel fijn geholpen door Tom. Heeft een heel mooi ontwerp gemaakt wat aansloot bij onze wensen. No nonsens en praktisch. De keuken is geplaatst door Peter en een collega en daar zijn we ook ontzettend blij mee. Meegedacht met alles, vriendelijk en heel hard gewerkt. Ze nemen net dat extra stapje wat zo belangrijk is naar de klant toe. Al met al, een heel goede service en wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Chapeau!
Beste Karin, Bedankt voor deze super goede beoordeling! Wij wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert.
Bij een eerste bezoek en door de showroom gewandeld te hebben direct een vervolg afspraak kunnen maken. Bij het 2e bezoek alle tijd om voor ons een mooie keuken naar onze wens uit te zoeken en de vrijheid om enkele weken na te denken en eventueel verder te gaan kijken. Hebben we niet meer gedaan en was eigenlijk de beslissing al gemaakt. We hebben nu een prachtige keuken gemonteerd door zeer vakkundig personeel tot onze volle tevredenheid. Toppie!!!
Hoi Bas en Lia. Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en horen graag hoe hij t.z.t. is geworden! Met vriendelijke groeten, Team Jan van Sundert
keuken ziet er top uit alleen de cooker die we hebben besteld blijkt een opening te zitten waardoor hij water afvoert in het keuken kastje,waardoor we nu met een deur zitten die helemaal opgezwollen is. keuken is prima maar een cooker zou ik er niet nemen.
Bedankt voor de goede beoordeling. Wat betreft de cooker raden wij u aan om contact met ons op te nemen via de website. Indien nodig nemen wij contact met u op. https://janvansundert.nl/keukens/ServiceForm Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert
Op 20-11-2018 werd onze keuken geleverd in een hectische tijd, mijn man was opgenomen geweest in het ziekenhuis en zojuist ontslagen uit het ziekenhuis, dus net thuis maar nog niet hersteld. 21-11-2018 mijn man is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis en de keuken wordt vandaag en morgen geplaatst. De monteurs van van Sundert kwamen aan, en gelijk had ik het vertrouwen dat het wel goed zou komen. Zij hebben hun werk keurig gedaan, ik kon alles aan hun overlaten, de keuken, het huis, en zelfs de hond was erbij op zijn gemak. Ik ben echt heel blij met het personeel van van Sundert, en met de keuken die er prachtig in staat. Dus een dikke 10 !!!!!! Ondertussen is mijn man weer thuis en kan gelijk genieten van de nieuwe keuken.
Beste Jan en Leonie, Bedankt voor deze goede beoordeling. Beterschap en veel geluk met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert.
Mooie zaak. Grote ruime showroom. Vriendelijk personeel. Verkoper qua tegels deskundig en adviserend. Prijs kwaliteit prima.Nette service en klantvriendelijkheid. Na opdracht fles wijn mee.
John en Yvonne, Bedankt voor deze super beoordeling!
Zeer positieve ervaring bij aanschaf van een keuken voor ons nieuwe appartement. Het leveren en monteren is geheel volgens plan verlopen. Een speciaal compliment voor de monteurs die zorgden voor de plaatsing en het opruimen van de rommel. Chapeau!
Bedankt voor deze goede beoordeling! Wij zullen de complimenten zeker overbrengen.
na een afspraak was er alle tijd om te helpen met uitzoeken van de badkamer. Grote keuze.
Bedankt voor de mooie beoordeling Christine!
Prachtige keuken afgeleverd. De kleine problemen die er waren zijn zeer adequaat opgelost. Een beschadiging aan een deurtje (door ons) is zonder kosten vervangen. Top!
Bedankt voor de mooie beoordeling René!
Vlotte manier van handelen. Wij kregen ruim de tijd om te kijken, ontwerp te maken en diverse keren terug te komen om te komen tot een perfecte badkamer. Wij zijn uiterst tevreden en de badkamer is echt een plaatje en een opwaardering voor ons huis. Diegene die onze badkamer geïnstalleerd heeft waren prima vaklui. Want daar hangt het tenslotte vanaf.
Dree, bedankt voor dit mooie cijfer. De complimenten en het verbeterpunt nemen wij tot ons. De verkoop medewerker zal contact met u op nemen betreffende uw vraag. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
goed en deskundig personeel
Hoi L.J Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het benoemde verbeterpunt: wat / wie bedoeld u hier precies mee. Navraag bij de betrokken medewerkers gaf geen duidelijkheid namelijk? Groet, Team Jan van Sundert
meedenkende verkoop en installatie team goede kwaliteit materialen zeer deskundige installateur aan te bevelen
Wow B.T dat is nog eens een vette beoordeling. Dankjewel.
Peter bedankt voor het mooie cijfer!
Na eerder goede ervaring met de aanschaf van tegels hadden we besloten om ook eens te oriënteren voor een nieuwe keuken. Nadat we op ons gemak hebben kunnen rondkijken konden we direct met een verkoper (Leon) het eerste gesprek aan gaan. We waren aangenaam verrast door de manier waarop werd meegedacht over de oplossingen voor onze situatie en wensen. Ook de uiteindelijke levering en plaatsing van de keuken verliepen geheel volgens afspraak. Ook werd er bijzonder netjes en nauwkeurig gewerkt tijdens het plaatsen van de keuken. De Keuken staat naar onze volle tevredenheid en ook werd er na een paar weekjes netjes geïnformeerd of alles goed en naar tevredenheid was verlopen.
Hoi Dik en Gerda, Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. De complimenten worden over gedragen aan de betreffende personen. Hun week zal op deze manier extra goed van start gaan :-) Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Slechte communicatie, weken moeten bellen/mailen voor ik ergens antwoord op kreeg terwijl we toch best een aardige bestelling hadden gedaan. Ging echt heel moeizaam. Ook naderhand geen excuses voor de moeizame gang van zaken en fouten. Groot assortiment maar voor ons volgende keer iemand anders.
Hoi Elisa, Bedankt voor de feedback. Uw bericht is inmiddels met de verkoopmedewerker besproken. Hij heeft aangegeven dat er inderdaad iets niet goed was gegaan maar dat hij u daarom gratis lijm en voegsel heeft aangeboden. Ondanks dit begrijp ik uit uw recensie dat u niet helemaal tevreden bent over de manier hoe dit gegaan is. Zou u mij daarom kunnen berichten of ik niet iets voor u kan betekenen / oplossen? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Michel van Sundert
Goed advies gekregen over keukens. Prettige gesprekspartners, de twee medewerkers namen de tijd, gaven eerlijk advies en dachten goed met ons mee door verschillende mogelijkheden te laten zien. Ruim aanbod en zeer professioneel. Prima klantervaring!
De tegels zijn echt kwaliteit. Je krijgt wat je beloofd wordt en aan een zéér scherpe prijs. Geen loze outlet-beloften. Wij hebben living, hal, keuken en badkamer getegeld met hun tegels. De plinten hebben ze voor ons gemaakt, vakwerk!
Maarten, Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Leuk om te zien dat u tevreden bent. Wij zullen ons reclame bereik wat uitbreiden zodat we meer van die leuke klanten zoals u bereiken maar als u de positieve ervaring verspreidt krijgen we wellicht vanzelf meer klanten uit België :-)
Prettige, vriendelijke en vakbekwame adviseur. Deskundige installatie met prachtig resultaat.
Hoi H.T. Bedankt voor de mooie cijfers. De complimenten zullen we overbrengen aan de adviseur en monteur. De opmerking over het beoordelingsformulier zullen wij ter harte nemen en verbeteren.
Jan de achten doen ons goed hoor, bedankt!
Jan van Sundert is heel servicegericht. Er is heel veel keus en je wordt goed geholpen. Wij hebben een redelijk kleine badkamer met behulp van Sven zo praktisch mogelijk en geheel naar onze wens in kunnen richten. Stap voor stap wordt doorgenomen wat er mogelijk is. Ook bij het uitzoeken van de materialen wordt er de tijd genomen, zodat alle opties goed bekeken kunnen worden. Superservice gericht dus. Er wordt zelfs voor een broodje gezorgd. Een echte aanrader op badkamergebied!!
Koen bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze manier van handelen.
Wij zijn gaan kijken maar hadden al een afspraak met een ander bedrijf gemaakt ,maar dachten laten we toch eens gaan kijken bij Jan van Sundert. Het overviel ons eigenlijk dat er zoveel keus was ,en werden niet meteen overvallen door een verkoper dat beviel ons wel. We hebben een drie kwartier door de showroom gelopen en hebben een verkoper aangesproken en die heeft ons wat dingen uitgelegd maar was verder ook met een klant bezig. Hij vroeg ons om een afspraak te maken voor eventuele uitleg van badkamers en toiletten. Dat hadden we gedaan , en tot onze verbazing zijn we zo goed geholpen door de verkopen Jordi van de Beemt hij nam de tijd ,presenteerde op tijd een drankje aan dus zijn we maar gelijk van wal zijn gegaan, en alles hebben gekocht.wat betrefd de levering en nazorg dat kan als dat zo goed en professioneel is als die verkopen alleen maar goed zijn. Jan van Sundert krijgt van ons nu al een dikke 8.
Beste Jan, Dankjewel voor de mooie score en de leuke toelichting. Ondertussen heeft Jordy de complimenten al ontvangen. Jammer van de zesjes op de onderdelen die nog niet van toepassing zijn omdat we nog niet hebben uitgeleverd, nu komen we niet op die dikke 8;)
Vakkundige montage
Beste Peter, dankjewel voor het invullen van deze beoordeling. We zullen het verbeterpunt meenemen om dit in de toekomst nog beter te doen. Veel kookplezier !!!
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop jullie ons hebben geholpen om de order te annuleren. Dit geeft aan wat een mooi bedrijf het is, die ondanks dat je nu uiteindelijk geen klant bent toch met je meedenkt! Wij komen hier zeker terug mochten wij weer aan iets nieuws toe zijn!
Beste fam Akkermans, wij begrepen jullie teleurstelling en ook wij baalden, want we hadden veel liever die mooie nieuwe tegelvloer geleverd i.p.v. een annulering. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen begroeten.
Alles keurig afgewerkt, zit alleen nog met een pak vloertegels die ik terug kon inleveren, is nog steeds niets van gekomen bij gebrek aan vervoer. Wil graag weten of dat nog steeds kan
Beste Klant, fijn om te horen dat alles keurig is afgewerkt, indien het pak tegels een voorraad artikel betreft, kan het weer worden ingeleverd. Bel gerust even om dit te controleren. Dankjewel voor je leuke reactie en veel plezier van de nieuwe badkamer!
Wij verkeerden in vertwijfeling over de aankleding en inrichtting van een nieuwe badkamer. Zijn bij diverse badkamerspecialisten geweest en veel informatie opgedaan. Bij Janvan Sundert kregen wij een driedimensionaal beeld te zien na de aanlevering van gegevens over de huidige badkamer. De aanbieding van dàt moment, heeft daarbij voor ons de doorslag gegeven, tesamen met een kundige uitleg. Wij zijn nu blij en trots op de badkamer.
Beste Klant, dankjewel voor de mooie beoordeling, hier zijn we blij mee!! De Spiegel maakt inderdaad deel uit van een complete set en dit is geen los artikel, om aan deze leuke setprijs te komen, moeten wij bij de leverancier deze spiegel mee bestellen, vandaar de bijbestelling zoals in de showroom uitgelegd voor de nieuwe spiegel. Mocht het desondanks een vervelend gevoel geven, dan neem even contact op met uw verkoper en dan kijken we hier graag nog even naar. Veel plezier van uw nieuwe badkamer.
Personeel in showroom zeer vriendelijk met veel vakkennis. Personeel dat monteerde is vriendelijk, maar ik vermoed een foutje met m'n wastafel (lijkt alsof die niet goed gemonteerd is / los zit).
Beste klant, dankjewel voor de mooie beoordeling, indien het foutje bij de wastafel nog niet is gemeld bij onze serviceafdeling, dan willen we u verzoeken dit alsnog te doen. Veel plezier van uw nieuwe badkamer !!
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux