Geen oordeel
Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Fantaatisch geholpen door Jordy. Heel vriendelijk, kundig en behulpzaam. Jan van Sundert is een fijne winkel, je wordt er hartelijk ontvangen in een prachtige ahowroom met heel veel keuze en geen opdringerige verkopers.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zullen de complimenten overbrengen naar Jordy! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert.
Mooie keuken, zeer goede monteur van de keuken, echt een vakman, neemt de tijd om alles keurig netjes te monteren.
Bedankt voor de mooie review. Er wordt zo snel mogelijk een afspraak gemaakt voor de levering van het nieuwe onderdeel. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via 076-5048800 Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert.
Merijn heeft ons vakkundig door deze puzzel genavigeerd.
Bedankt voor de positieve review! We gaan de complimenten overbrengen naar onze collega. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Nemen de tijd, denken mee, geen druk, duidelijkheid, transparantie kosten, probleem oplossend. altijd vriendelijk.
Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
De planning en monteurs/verkoper zijn goed en ben daar tevreden over. Ook werkt de monteur bij montage netjes.
Bedankt voor de positieve review! Wij gaan de verbeterpunten doorzetten naar de betreffende afdeling. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Heel goed geholpen door deskundig personeel
Bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Alles is vanaf de ontvangst t/m het moment met de verkoper/behandelaar tot in de puntjes geregeld. Zeer klantvriendelijk en men geeft niet alleen het gevoel dat men serieus genomen wordt, het is ook echt zo. Veel kennis aanwezig waardoor je de informatie krijgt waarvoor je komt. Chapeau! Wij zijn zeer positief!
Bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Verkoper(Merijn van der Dobbelsteen) was/is er goed op de hoogte van de on/ mogelijkheid van de verkochte artikelen. Wij hebben de badkamer zelf geïnstalleerd, en als er vragen waren, konden we ze altijd aan Merijn stellen,en als hij het antwoord niet meteen wist, dan belde hij met de fabrikant en belde of mailde met de oplossing.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zullen de complimenten zeker overbrengen naar onze collega Merijn. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
goed advies en service. Vriendelijke verkoper
Wij vonden het gesprek met Ricardo prettig en gaf ons vanaf het begin vertrouwen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zullen de complimenten zeker overbrengen naar onze collega. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Prima keuken voor een goede prijs! Net en vriendelijk personeel.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij gaan aan de slag met de verbeterpunten! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Bij deze willen we Jeffrey en firma Jan van Sundert bedanken voor de goede adviezen en service die wij hebben mogen ontvangen. Bijgevoegd een foto van de keuken waar we erg blij mee zijn, bedankt hiervoor. Groetjes fam. Rommers, Roosendaal
We liepen ter oriëntatie naar binnen en werden erg vriendelijk goed en deskundig geholpen en ter woord gestaan. Na de eerste tekeningen werden deze op ons verzoek nog diverse keren gewijzigd en dat ging erg goed met behulp van Martijn Kokke.
Prima keuze, goede klantvriendelijke benadering, goed advies.
Klantvriendelijk Kennis, ruime keus
De keuken is door zeer deskundige mannen gezet, met de grootste zorg, ook voor onze spullen.
Dag,wij zijn van belgie en zoals vele mensen waren we opzoek naar een nieuwe keuken.Op vele plaatsen waren we al geweest hier in Belgie,zo ook bij DSM die heel opdringerig zijn en woekerprijzen hebben.Op een bepaald moment vonden we Jan van Sunderd op internet en hebben de feedbacks gelezen.Deze vielen heelgoed mee,dus trokken we de stouten schoenen aan en naar ginder.Na een uurtje of drie gingen we daarbuiten en beiden voelden ons er heelgoed bij,zodat we onderweg beslist hebben onze keuken daar te laten maken en teplaatsen.Dus paardagen nadien terug naar daar en keuken daar besteld.Nu zijn we drie weken voor lever tijd en plaatsing en ik kan alleen maar zeggen dat er heel goede en vlotte communicatie tussen ons en het bedrijf is.Maar wat heeft ons doen beslissen: Eerst en vooral een heel goede ontvangst.Na rond gelopen tehebben in showroom,samen met verkoper Jeffrey besproken wat wij willen en hij heelgoed geluisterd heeft en dingen verbeterd heeft.Hierin heeft hij veel tijd en geduld ingestoken.Toen eenmaal alles was uitgetekend,kwam natuurlijk de prijs.(Dit vooral voor belgische mensen)De keuken kost daar voor het zelfde materiaal,sommige dingen beter gemaakt,bijna 50 procent beter koop als bij DSM en andere hier.Maar vooral het niet opdringerigen sprak ons aan,ook de hele goede uitleg en klantvriendelijkheid.Ik kan en durf en zal voor dit bedrijf regelmatig iets op facebook zetten,want dat verdienen ze dubbel en dik en ik raad mensen van Belgie aan om eens tot bij Jan van sundert tegaan.De mensen mogen thuis ook komen kijken zosnel het klaar is en zal op facebook verschijnen
Hallo, Bedankt voor deze goede en vooral leuke beoordeling! Wij zullen de complimenten overbrengen naar onze collega. Heel veel plezier met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert
Belangrijkste voor mij is dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen zijn
Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Vol lof zijn wij over de persoonlojke inspanningen en het geduld van Michel van Sundert waardoor onze mooie keuken tiptop geworden is. Met andere woorden: prima service! Ook dank aan Peter de installateur.
Beste Paul en Marion. Super bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Wij zijn zeer vakkundig en prettig geadviseerd door leon.
Beste Johan, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Van Sundert keukens en badkamers is no nonsens, ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geen snelle gladde praatjes waar je meteen moet besluiten wat je koop, omdat anders de prijs omhoog gaat. Men neemt tijd voor je als koper en dat is fijn en voelt veilig.
Beste Agnes. Bedankt voor deze super goede beoordeling! Daar zijn we trots op. Zegt het voort! Met vriendelijke groeten, team Jan van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux