vriendelijke en duidelijke antwoorden
Bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
zeer tevreden met het hele pakket van verkoper tot monteurs vakbekwaam en vriendelijke mensen.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Uitzoeken van de badkamer was gezien het zeer ruime assortiment niet erg moeilijk en we werden goed bijgestaan door het personeel.
Bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Badkamer, toilet en keuken gekocht bij Jan van Sundert. Alles is zeer vakkundig geplaatst en geïnstalleerd. Wij zijn erg blij met onze spullen.
Merijn was top bij het maken van het ontwerp. Bij 'probleempjes' had hij een mooie passende oplossing. Denkt niet alleen na over technische mogelijkheden, maar ook over combinaties van kleuren en materialen. We waren in 1 middag helemaal klaar en gingen weg met een supertevreden gevoel. Nu is de badkamer af en hij is precies geworden hoe we hadden gedacht. Top. Een paar dingen waren beschadigd, maar werden meteen nabesteld.
Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe badkamer. De complimenten gaan we overbrengen naar Merijn. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Tijdens onze bouw hebben we met heel veel leveranciers te maken gehad. Maar Jan van Zundert is met stip de topper. Alles op tijd. En als er iets was dan werd het meteen in behandeling genomen en opgelost. Echt met stip een 10. Wat een goede service!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Geweldig blij met onze nieuwe keuken!
Bedankt voor de goede review! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Wij zijn erg tevreden over onze keuken en badkamer. Beide keren goed geholpen. Keuken was alleen niet mooi afgewerkt aan de onderkant vonden wij, maar dit komen ze zelfs nog oplossen! Zo hoort het!
Prima service, communicatie en vakkundig personeel.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Goede communicatie, vriendelijk personeel en prachtige producten. Wij zijn super tevreden
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Wij zijn tevreden over de aankoop en de verkoper. Grt
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Goed geholpen om een keuken te laten ontwerpen die precies onze smaak was. Apparatuur eerder kunnen leveren i.v.m. maken koofconstructie. Goede service met vragen voordat de keuken geleverd werd.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Verkoper nam de tijd en dacht goed mee. Keuken zetters waren nauwkeurig maar wel doorzetters. Iedereen aan te raden.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Heel vakkundig en goed advies gekregen bij de aankoop van mij badkamer. Er waren even problemen met de nieuwe wastafelkraan maar dit werd perfect opgelost!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is opgelost. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Zeer deskundige hulp, perfecte service en ook de installatie prima en betaalbaar geregeld.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van keuken bij Van Sundert. We zijn goed en vriendelijk geholpen door het winkelpersoneel. Ook bij het uitzoeken van tegels werden wij vakkundig bijgestaan. Het leveren verliep voorspoedig en het plaatsen van de keuken gebeurde door door twee vriendelijke en vakkundige monteurs die ons graag met tips terzijde stonden en graag onze vragen beantwoordden. Kortom wij zijn zeer tevreden over het proces van aanschaf en de plaatsing en de snelheid en nauwkeurigheid waarmee gewerkt werd en zijn nu de troste bezitters van een fraaie en kwalitatief prima keuken. Van Sundert, zeker doen.
Beste heer/mevrouw Spruijt, Super bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat u het gehele proces van aanschaf tot oplevering positief heeft ervaren. Middels deze weg nogmaals veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert
Heel nauwkeurig en ervaren personeel .
Beste heer/mevrouw Heeren, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert
Goede uitleg (verschillende opties) Uitzoeken wat het voordeligste is en past binnen het budget. vriendelijk personeel . goede uitstraling.
Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Alles super! Goede service, keuken mooi geplaatst en de tegels ook. Goede prijs kwaliteit verhouding 👍 wij zijn dik tevreden. Ook de afterservice was snel en professioneel opgelost
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
De keuken waren wat problemen met kleurverschil. Later bleek het de lichtinval te zijn We hadden ook een probleem met de afzuigkap,maar het is allemaal netjes opgelost
Fijn om te horen dat alles goed is opgelost! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Supergoed advies!!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert
Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Jan van Sundert
Heel lang moeten wachten op een verkoper terwijl er bijna niemand in de winkel was. Uiteindelijk niet geholpen met onze hulpvraag, tegels konden niet bij elkaar gelegd worden om te kijken of de combinatie mooi was.
Beste heer/mevrouw. Bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer dat deze niet is geweest zoals u van ons had mogen verwachten. Zou u contact op willen nemen met [email protected] zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken voor u? Alvast bedankt.
Fijn geholpen in showroom en bij uitkiezen materiaal. Goede monteur en goede nazorg.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
keuken netjes afgeleverd, keuken door monteur uit Zundert perfect geplaatst en alles netjes achter gelaten, deze monteur is zeker een visite kaartje voor Van Sundert.
Beste heer/mevrouw. Bedankt voor uw feedback en goede beoordeling. Omdat we graag voor een 100% score gaan zijn we erg benieuwd waarom u ontevreden bent over de nazorg. U kunt hierover contact opnemen met [email protected] . Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert.
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux