Geweldig!!

We zijn door de heer Merijn van den Dobbelsteen op een zeer professionele wijze geïnformeerd bij de aankoop van onze badkamer. De afmeting van de badkamer is niet groot, maar toch is er een wastafelmeubel, een inloopdouche en een sanibroyeur geplaatst. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van de geplaatste badkamer. Het ziet er allemaal tip top uit! Het resultaat van de badkamer komt overeen met het voorgestelde plan. Ook de vooraf gegeven indicatie van de kosten van de badkamer was reëel. De renovatie van de badkamer is uitgevoerd door het aanbevolen montagebedrijf Kees van den Berg die de renovatie op een zeer professionele wijze heeft uitgevoerd. We zijn dus erg te spreken over Jan van Sundert en raden iedereen aan om bij Jan van Sundert langs te gaan als je een nieuw badkamer nodig hebt.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Zeer correct en goed tot op dit moment.

Tot op dit moment zeer goed en prettig.Moeten nog diverse leveringen plaatsvinden. Dus eindoordeel kunnen wij nog niet doen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Goede begeleiding door bedrijfsleider Merrijn en tot overeenstemming gekomen.

Bij eerste bezoek heeft het veel te wensen over gelaten. Receptie aangemeld die ons gewoon heeft laten zitten was ons vergeten aan een verkoper aan te bieden. De eerste verkoper/ vertegenwoordiger was totaal geen toegevoegde waarde in tegendeel dat we haast besloten om verder te zoeken. Daarna een afspraak gemaakt en zijn we in kontakt gekomen met Merijn. Deze heeft ons correct en netjes behandeld en voorgelicht en zijn toen door zijn vertrouwen overgaan om klant te worden. Bij de levering waren er 2 pallets met tegels beschadigd waardoor we in de badkamer verschil hebben gehad. Dit is gelukkig opgelost door de tegelzetter. Heb daar wel zelf voor de kosten mogen opdraaien. Bij montage wel aardig wat schade op muren en deuren opgelopen en vermeld aan monteur. Die reageert er niet op en dit moet door een schilder alles nog behandeld worden. Verder zijn we met het geheel wat we hebben besteld en hoe het ons is gebracht zeer tevreden met het resultaat zoals we het ook hebben gewild. Het resultaat mag er zijn en alle waarde naar zijn geld.

Snelle en goede service!

Op twee dagen stond onze nieuwe keuken er! Vriendelijke en proper werkende installateurs, steeds bereid uitleg te geven. Ook onze verkoper Leon was altijd beschikbaar voor vragen. Onze badkamer komt ook van deze firma; ook toen is alles prima verlopen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

de douce is mooi geworden

alles is goed aangeleverd en mooi optijd

Niet klantgericht werken

Ik kocht een complete keuken met alle apparaten erbij ,en deze werd dan gratis geplaatst .Voor dat de keuken gebracht werd moest het geld op de rekening staan .Dat hebben we gedaan . De keuken is perfect geplaatst door de monteur. Maar toen bleek dat de vaatwasser niet goed werkte ,de sproeiarm slaat tegen de aanvoer van het water.We hebben toen naar jullie gebeld en toen is er na 14 dagen iemand geweest en die zei ik heb er geen verstand van ,en er moest een nieuw onderdeel op .De keuken is 15 mei geplaatst en 4 junie kwam de eerste monteur en nu op 17 juli is de tweede monteur geweest en die wist het zo te herstellen ,zonder nieuwe onderdelen .Maar ik had bij jullie een keuken met goede vaatwasser gekocht,dus als je klant gericht wil werken had je de andere dag een andere vaatwasser moeten brengen ,dan hadden jullie een tevreden klant gehad

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

goede levering en goede montage

de levering van de producten ging op een prettige manier. De montage ging over het algemeen ook goed en als er dan issues waren, werden die in onderling overleg opgelost.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Goede informatie en nemen de tijd voor de kant

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Geweldig advies. Zeer geduldig en klantvriendelijk

Goede verkoopadviseurs en de installatie van onze keuken was ook top!

top!!

prima service en goed geholpen door deskundig personeel

Tevreden

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

Goed advies, prettig contact en goede kwaliteit.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Prima service, goed contact en perfect geplaatste keuken

Aankoop nieuwe keuken: tekeningen gemaakt tot wij tevreden maken was geen enkele moeite. Goede voorlichting over apparaten. Levering en plaatsing zeer netjes gedaan!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Vriendelijk personeel, dat meedenkt bij de aankoop en uitstekende service en kwaliteit

De goede service nadat er een onderdeeltje miste en vriendelijk en meedenkend personeel bij de aankoop.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Behulpzaam en een uitstekende service.

Wij werden uitstekend geholpen.

Zeer goede service.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Goede professionele service. Een aanrader voor iedereen.

Goede professionele service. Een aanrader voor iedereen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Super geholpen, correcte levering, goede service bij het terug brengen wat over is.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

Top bedrijf

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

goed service en goed uitleg

zeer goed geholpen en afspraken zijn goed na gekomen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

goede ervaring en advies, door ruime keuze

Wij hebben de hulp van de verkoper bij het samenstellen van onze badkamer als erg positief ervaren. We hebben niet veel ruimte, maar toch al onze wensen hebben met wat gepuzzel toch geresulteerd in een mooie badkamer opstelling. Vooral het samenstellen van het sanitair meubilair was flink zoeken, maar bij de verschillende onderdelen kregen we goed advies over wat wel en niet mogelijk was. De visuele voorstelling was ook erg handig, en ook de uitleg over waarom sommige dingen niet handig waren.

Echt top!

Wat een prettige ervaring om hier geholpen te worden. De medewerkers nemen echt de tijd. Denken goed mee en komen met goede ideeën. Je hebt de tijd om thuis alles goed te overwegen. Krijgt de offerte, tekeningen, 3D animatie gewoon mee naar huis. Geen gepush of gedram, maar echte interesse in de klant. En echt niet duurder dan bij anderen! Plaatsing in 1 dag. Prachtig afgewerkt. Wij zijn echt heel blij met deze keuken. (tegels voor de vloer hebben we daar trouwens ook gekocht, passen mooi bij het blad)! Het is echt zo mooi geworden!

Service

Meer dan goede service! Snel opnieuw geleverd van ontbrekende onderdelen. Ook tegels kunnen omruilen welke kapot waren tijdens transport.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

goed advies en vriendelijk personeel.

alles vakkundig en netjes gemaakt.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

prima product met prima installatie en betrouwbare garantieafhandeling.

sauna gekocht, volgens planning prima en betrouwbaar geïnstalleerd. later bij een kleine onvolkomenheid perfect verholpen volgens planning en goed resultaat.

Lokkerdreef 10

4879ND Etten-leur

Over Jan van Sundert keukens | badkamers | tegels | saunas

Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux