Geweldige ervaring

Erg goed geholpen met design badkamer(s) en is in echt nog mooier geworden dan gedacht.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Van het uitzoeken tot leveren in een woord top!

Wij hebben vloertegels en een complete badkamer en toilet aangeschaft. Van A tot Z geholpen door en zeer vriendelijke en kundige medewerker. Hij kwam met creatieve ideeën welke we zelf niet konden bedenken. Uiteindelijk tot een deal gekomen en de uitvoering op zijn advies via van een onderaannemer van van Sundert naar volle tevredenheid laten uitvoeren. De materialen welke over waren konden ook eenvoudig worden teruggenomen. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden.

Super en snelle service

Vanaf de verkoop, inmeten, levering, plaatsen en aftersale gaat alles met een super service.

Ruime opzet in winkel

Prima geholpen

Fijne service

Goed advies

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Vriendelijk personeel, goed geholpen!

Dit jaar een badkamer hier gekocht, daar zijn wij goed bij geholpen. Vriendelijk personeel, denken met je mee.

• Website
  • Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende, Ik ben al vaker geweest, Via internet

Perfect werk geleverd door Ad van Zundert.

Martijn Kokke en Ad van Zundert hebben ons uitstekend geholpen.

Verkoop is zeer klantgericht

De verkoper verstaat zijn vak. De man achter de servicebalie wat minder. Die mag nog wel een extra lesje klantgerichtheid volgen en wat minder uit de hoogte doen en oog hebben voor de klant.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Goede service en goed geadviseerd

Goede service, ook wel nodig gehad door een heel aantal foutjes bij aflevering van de materialen maar prima opgelost. Goed geadviseerd bij het badkamer ontwerp, prima prijsstelling.

Goede service en kwaliteit

Klantvriendelijk en goed advies

Super bedrijf

Gewoon super

Perfekt super

Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe keuken super geplaatst

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Service van begin tot eind!

Wij zijn erg prettig en goed geholpen bij de keuze voor onze keuken, badkamer, toilet en tegelvloer. Ook nadat we alles hadden uitgezocht konden we veel later nog aanpassingen doen en ook bij wijzigingen later werden we goed geholpen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

spullen waren allemaal volgens verwachting

alleen werd er niet begonnen volgens afspraak. dit was een week later waardoor het laatste nog moest gebeuren terwijl de koffers al ingepakt waren om op vakantie te gaan. met het gevolg dat mijn huis vuil achtergelaten werd en ik alles nog schoon moest maken toen ik terug kwam van vakantie.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Zeer prettige ervaring, met een paar kleine kanttekeningen

Zeer netjes geholpen in de winkel. Er werd echt de tijd genomen voor een passend advies en er werd ook goed meegedacht met onze besluiten. Echter was er een ontwerp gemaakt die we later zelf hebben aangepast. Gelukkig maar want de ontbijtbar was origineel zo klein dat hij niet functioneel was geweest. Verder was de montage ook heel erg netjes. Wat me wel erg stoorde is dat alle verpakkingsmaterialen achter werden gelaten. Dit heeft me 3 ritten naar de stort gekost. Je zou zeggen dat voor 13000 euro dit wel wat netter had gekund.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

In de showroom uitstekend geadviseerd en geholpen voor een nieuw toilet en badkamer. Ook zijn alle spullen op tijd en op de afgesproken dag geleverd. Geen ontbrekende onderdelen en alles makkelijk te installeren. Ook het tussentijds aanpassen van de order en leverdatum geen enkel probleem geweest. Zeker een aanrader dus!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

prettig zaken gedaan

deskundige verkoper heel fijn met de aankoop deskundig gemonteerd

Prima levering!!

Alles volgens afspraak geleverd. Na een aantal weken de spiegel uitgepakt, deze bleek beschadigd. Met 1 telefoontje was dit opgelost: nieuwe spiegel werd geleverd. Top sevice dus!! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet, mede door v sundert.

Snel oppakken van melding

Afgelopen dinsdag een melding geplaatst en donderdag al gebeld voor een service afspraak voor komende maandag.

• Tevredenheid Personeel
  • Inrichting Showroom N.v.t.

Goed advies

flexibel personeel

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Prima bedrijf, goed advies en goede aftersale service

Bij bezoek showroom heeft verkoper Merijn goed naar onze wensen geluisterd en ons goed geadviseerd. Toen bij levering van de tegels onze keuze toch niet was wat wij voor ogen hadden zijn deze kostenloos omgeruild voor andere tegels. Ook bij andere vragen na de levering is er altijd een snel en goed antwoord geweest.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

"Een badkamer ontwerpen.....hier doe je het samen!"

Wij zijn toe aan een nieuwe badkamer en na positieve verhalen van kennissen kwamen we terecht bij Jan van Sundert in Etten-Leur. Ruime keuze, overzichtelijke showroom en personeel dat hulpvaardig is om stapje voor stapje met ons een badkamer te ontwerpen met de daarbij behorende materialen/accessoires. Daarbij was het fijn dat we goed voorgelicht werden en verschillende mogelijkheden besproken werden. Na goed overleg hebben we uiteindelijk onze keuze voor het ontwerp en alle materialen gemaakt. Het was erg prettig om dit "samen" te doen en daarbij steeds vakkundig advies te krijgen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Alles is gericht op het zo optimaal mogelijk helpen van de klant

Wij zijn bij onze zoektocht naar een nieuwe badkamer door de adviseur van Van Sundert erg goed geholpen. Zelfs toen hij de eerste keer eigenlijk geen tijd had heeft hij ons toen kort te woord gestaan. Bij de vervolgafspraken waren meedenken en alternatieven aanbieden sleutelwoorden in het het komen tot de finale oplossing. Ook toen de verbouwingsplanning plotseling vervroegd werd kon er snel geschakeld worden, zodat de verbouwing toch door kon gaan.

top

goed advies, goede prijs, goede service

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Prima zaak met goede diversiteit aan materialen.

Vriendelijke verkoper met kennis van zaken. Aflevering conform bestelling 1. Door de verkoper waren tekort aan m2 tegels berekend . 2. Tegels waren krommer als in showroom en dus niet mooi te zetten 3 Dit werd zonder probleem kostenloos hersteld doch wederom door magazijn tekort aan tegels geleverd. 4. Door dit alles tijdens werk 3 maal terug geweest en is het werk opgehouden voor tegelzetters. Eea kostte meer geld aan het zetten. Uiteindelijk mooie badkamer maar extra kosten buiten mij om!

Lokkerdreef 10

4879ND Etten-leur

Over Jan van Sundert keukens | badkamers | tegels | saunas

Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux